«Καθαρό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, απορώ πως δεν το έδωσε ο Τζήλος»

Print Friendly, PDF & Email

Από ένα λάθος του Θανάση Τζήλου σημαδεύτηκε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, καθώς σύμφωνα με τον κριτή του Master REF, Κώστα Ακρίδα, έπρεπε να δώσει πέναλτι υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά» για ανατροπή του Ελ Καντουρί από τον Στρουγγή.

Οσον αφορά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, ο Ηρακλής Τσίκινης σημείωσε ότι η διαιτησίας του Αυστριακού Ντράχτα ήταν σε γενικές γραμμές καλή.

Αναλυτικά:

Αγώνας: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-0, Διαιτητής: Ντράχτα, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Ντράχτα ήταν καλή. Με εξαίρεση κάποια λάθη διαχειρίστηκε σωστά το ματς, ενώ οι κάρτες που έδειξε ήταν επίσης σωστές.

Στο 49’ ο ρέφερι πήρε την σωστή απόφαση και δεν έδωσε πέναλτι σε πτώση του Λιβάγια στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Αν ήταν Ελληνας ο διαιτητής θα είχαμε αρκετές αντιδράσεις και ανακοινώσεις επειδή δεν έδωσε πέναλτι.

Οσον αφορά τους βοηθούς, είχαν δύο λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων σε οριακές φάσεις».

Βαθμολογία: 8,20

Αγώνας: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1, Διαιτητής: Τζήλος, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Δεν ήταν σε καλή μέρα ο Τζήλος στο Περιστέρι. Στο 3’ ο Κούλα Χασάν σταμάτησε λανθασμένα επίθεση του ΠΑΟΚ με τον Ελ Καντουρί.

Στο 24’ υπάρχει καθαρό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, καθώς ο Στρουγγής βρίσκει χαμηλά τον Ελ Καντουρί. Απορώ πως δεν το είδε ο διαιτητής, παρόλο που ήταν κοντά στη φάση».

Βαθμολογία: 7,80

Αγώνας: Λεβαδειακός-ΑΕΛ 1-1, Διαιτητής: Κουμπαράκης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Δεν είχε κανένα θέμα ο Κουμπαράκης στη Λιβαδειά».

Βαθμολογία: 8,20

Αγώνας: Πανιώνιος-Παναιτωλικός 3-0, Διαιτητής: Τζοβάρας, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ο Τζοβάρας στη Νέα Σμύρνη. Στο 27’ το τρίτο γκολ του Πανιωνίου είναι καθαρό, καθώς ο Ντουρμισάι καλύπτεται πριν σκοράρει».

Βαθμολογία: 8,30

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή