Και νέο εμπάργκο στον ΣΚΑΪ!

Print Friendly, PDF & Email

Από την περασμένη Τετάρτη επήλθε η διαχωριστική γραμμή στις σχέσεις της κυβέρνησης με τον ΣΚΑΪ. Μετά τις επιθέσεις του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά για τη στάση του σταθμού στα ελληνοτουρκικά, ήρθε η απόφαση για το εμπάργκο της παρουσίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο κανάλι.

Αιτία της απόφασης για τη σκληρή γραμμή ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνησης ήταν τα σχόλια από συγκεκριμένα πρόσωπα του σταθμού αλλά και η μετάδοση βίντεο όπου γινόταν λόγος για προσωπική ευθύνη των κυβερνητικών στελεχών. Θεωρήθηκε πως αυτό υπερβαίνει το μέτρο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και κριτικής και πως σχετίζεται περισσότερο με τις επιδιώξεις και το αφήγημα που θα παρουσιάσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ΣΚΑΪ απάντησε με τη φράση «οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται», διατηρώντας τους υψηλούς τόνους της σύγκρουσης. Στο πρόσφατο παρελθόν, όταν υπήρχαν εντάσεις αλλά και προσωπικές επιθέσεις, στη συνέχεια ακολουθούσε μια αποκατάσταση των σχέσεων, με εκατέρωθεν κινήσεις.

Στο μεταξύ λέγεται ότι υπάρχει σκέψη στη ΝΔ να ξεκινήσει εμπάργκο στην ΕΡΤ με τη μη παρουσία των βουλευτών της στα πάνελ της κρατικής τηλεόρασης, κατηγορώντας την πως λειτουργεί για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: typologies.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή