Και ο Μόργκαν Φρίμαν κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση!

Mandatory Credit: Photo by Evan Agostini/Invision/AP/REX/Shutterstock (9689901z) Morgan Freeman 2018 PEN Literary Gala, New York, USA - 22 May 2018
Print Friendly, PDF & Email

Σαν βόμβα έσκασε στο Χόλιγουντ η είδηση πως και ο Μόργκαν Φρίμαν κατηγορείται από 8 γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση!

Όλα ξεκίνησαν όταν μια νεαρή βοηθός παραγωγής που εργάστηκε το 2015 στα γυρίσματα της ταινίας «Εκδίκηση με Στυλ» κατήγγειλε ότι ο 80χρονος σήμερα ηθοποιός την άγγιξε ή την χάιδεψε χαμηλά στην πλάτη, ενώ σχολίαζε το σώμα της.

Αφηγήσεις που σοκάρουν
Σύμφωνα με όσα αφηγήθηκε η ίδια στο CNN, ο βραβευθείς με Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου για την ταινία Million Dollar Baby επιχείρησε κάποια στιγμή επανειλημμένα «να σηκώσει τη φούστα μου και με ρώταγε εάν φορούσα εσώρουχα». Ο συμπρωταγωνιστής του Άλαν Άρκιν «του ζήτησε να σταματήσει. Ο Μόργκαν φοβήθηκε και δεν ήξερε τι να πει» συνεχίζει η καταγγέλλουσα.

Μια άλλη γυναίκα, μέλος της ομάδας παραγωγής της ταινίας «Η συμμορία των μάγων» (2013) τον κατήγγειλε για παρόμοια συμπεριφορά, λέγοντας ότι ο Φρίμαν την παρενόχλησε όπως και άλλες βοηθούς. «Σχολίαζε τα σώματά μας» διαβεβαιώνει προσθέτοντας ότι αυτές οι γυναίκες κανόνιζαν να μην πηγαίνουν στη δουλειά τους με στενά ρούχα.

Ζήτησε συγγνώμη…
Ο ίδιος πάντως ζήτησε σήμερα συγγνώμη με μια λιτή δήλωσή του: «Όποιος με γνωρίζει ή έχει συνεργαστεί μαζί μου ξέρει ότι δεν είμαι κάποιος που εσκεμμένα θα ήθελε να αναστατώσει ή να κάνει κάποιον να αισθανθεί άβολα. Ζητάω συγγνώμη σε οποιοδήποτε πρόσωπο έκανα να αισθανθεί άβολα ή ότι δεν το σεβόμουν. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου» τόνισε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή