“Καλές και σοβαρές οι υποψηφιότητες των Λυσάνδρου, Γκαγκάτση, δύσκολη η επιλογή”

Print Friendly, PDF & Email

Μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και στον Άγγελο Στίμο, ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φ. Κωστούλας, αναφέρθηκε στις εκλογές που θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη στη Super League για την εκλογή νέου προέδρου και στις πιθανές υποψηφιότητες των κ.κ. Λτσάνδρου και Γκαγκάτση, λέγοντας: “Και οι δύο υποψηφιότητες είναι καλές και σοβαρές. Θα είναι δύσκολη επιλογή. Δεν θέλω να μιλήσω στον αέρα για τη στάση που θα κρατήσουμε ως Παναιτωλικός. Θα το συζητήσω με τους συνεργάτες μου. Πιστεύω ότι ο πρόεδρος της Super League πρέπει να είναι τεχνοκράτης και να ασχολείται αποκλειστικά με τα καθήκοντά του”.

Για τις προειδοποιήσεις των FIFA/UEFA για Grexit, είπε: Φαίνεται ότι FIFA και UEFA δεν είναι ευχαριστημένες. Έχουμε μπει στο μικροσκόπιο. Φοβάμαι τα χειρότερα. Το Grexit θα ήταν καταστροφή. Θα πρέπει να δώσουμε διαβεβαιώσεις ότι θα πάμε καλύτερα”.

Για την αναδιάρθρωση: Δεχτήκαμε τη μείωση των ομάδων στη Σούπερ Λιγκ όταν υπογράψαμε με την ΕΡΤ. Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Το ιδανικό για μένα θα ήταν πρωτάθλημα με 16 η 18 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ και με 10 ή 12 ομάδες στη Football League.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή