“Καλή διαιτησία ο Τάσης, ελέγχονται για το γκολ που ακυρώθηκε οι διαιτητές του VAR”

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με τον κριτή του Master Ref, Ναούμ Μιντιούρη, ο Τάσης είχε ικανοποιητική απόδοση στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – Λαμία, που ολοκλήρωσε την 8η αγωνιστική της Super League 1. Αντίθετα, ο κριτής του Master Ref διατηρεί επιφυλάξεις για την απόφαση του διαιτητή VAR, Γκορτσίλα να ακυρώσει ως οφσάιντ το γκολ του Μουνάφο για τους γηπεδούχους.

Aγώνας: Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 4-1 Διαιτητής: Τάσης, Διαιτητής VAR: Γκορτσίλας, Κριτής: Ναούμ Μιντιούρης

“Στο 22’ σωστά ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας Ρόμανιτς εκβίασε πέσιμο μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Εκανε θέατρο για να κερδίσει πέναλτι και σωστά ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα.

Στο 38’ ο διαιτητής Τάσης και ο βοηθός Κωνσταντόπουλος κατακύρωσαν το δεύτερο γκολ του Αστέρα Τρίπολης το οποίο στη συνέχεια με τη βοήθεια του VAR ακύρωσαν ως οφσάιντ για την κίνηση που κάνει ο Μπαράλες προσπαθώντας να αποφύγει την μπάλα. Προσωπικά έχω επιφυλάξεις ως προς την ορθότητα του διαιτητή VAR διότι στο σουτ που έκανε ο Μουνάφο η μπάλα πηγαίνει προς τη γωνία της εστίας και η κίνηση του Μπαράλες δεν επηρέασε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα. Ωστόσο ο διαιτητής VAR έκρινε πως ο εκτεθειμένος Μπαράλες επηρεάζει τη φάση. Η αρχική απόφαση του διαιτητή Τάση ήταν να δείξει γκολ.

Στο 48’ στη σέντρα στην περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλα μετά από κόντρες βρίσκει το κεφάλι του ποδοσφαιριστή του Αστέρα σωστά συνεχίστηκε ο αγώνας, δεν υπήρχε πέναλτι.

Στο 68’ ο Τάσης δείχνει επιεικώς δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Δημούτσο της Λαμίας. Θα μπορούσε να του δείξει και απευθείας κόκκινη διότι πρόταξε το πόδι με τις τάπες στον αντίπαλο.

Στο 86’ σωστά σφύριξε επιθετικό φάουλ του Μπαράλες στον τερματοφύλακα της Λαμίας διότι ο επιθετικός του Αστέρα έκανε προβολή μπροστά από τον γκολκίπερ.

Σε γενικές γραμμές καλή η διαιτησία του Τάση, δεν αντιμετώπισε προβλήματα και εισέπραξε τα συγχαρητήρια των δύο ομάδων”
Βαθμολογία: 8,20

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή