Καλόγηρος: “Σιχάθηκα με όσα είδα να γίνονται στο Καραϊσκάκη”

Print Friendly, PDF & Email

Για όσα είδε στο “Γ. Καραϊσκάκης” στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το Κύπελλο μίλησε ο υπεύθυνος ραδιοτηλεοπτικών του αγώνα, Μίλτος Καλόγηρος, επιβεβαιώνοντας την κατάθεση του Περικλή Λασκαράκη.

Μάλιστα, ο κ. Καλόγηρος σημείωσε ότι “αυτά δεν γίνονται ούτε στο τοπικό”, ενώ αποκάλυψε ότι μετά το ματς τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Λασκαράκης δέχονται περίεργα τηλεφωνήματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Καλόγηρος στον ΣΠΟΡ FM:

Εάν έχει γράψει έκθεση: “Εχω γράψει, όσον αφορά το ραδιοτηλεοπτικό κομμάτι. Για αυτό των επεισοδίων δεν μπορώ να το κάνω. Δεν έχω το δικαίωμα”.

Για την καταγγελία του Λασκαράκη: “Ημουν από τις 16:30 στο γήπεδο μέχρι και τις 23:30 με τον κ.Λασκαράκη δίπλα. Έγιναν ακριβώς όπως τα έχει πει ο κ.Λασκαράκης. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Ήμουν δίπλα του από περίπου τις 16:30 μέχρι και τις 23:00. Είμαστε χρόνια μαζί, σε όλα τα ματς. Ό,τι έχει πει έχει γίνει έτσι”.

Για τον «συνωστισμό» που υπήρχε στη φυσούνα και τα αποδυτήρια στο Καραϊσκάκη σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Γιάννης Βρέντζος: “Συνωστισμός γίνεται στα λεωφορεία. Εγώ δεν είχα ξαναζήσει τέτοιο συνωστισμό. Όταν ήρθε το χαρτί του διορισμού στην Ένωσή μας από την ΕΠΟ, νιώσαμε χαρά. Και το συζητήσαμε μεταξύ μας, ότι θα πάμε στο καλύτερο γήπεδο της Ελλάδος με την καλύτερη –αν θέλετε- ομάδα στην Ελλάδα. Νιώσαμε ένα δέος. Ήμουν παλιότερα ποδοσφαιριστής. Είχα παίξει στο παλιό Καραϊσκάκη και ήθελα να πατήσω και στο νέο. Πλέον, σιχάθηκα με όσα είδα. Δεν θέλω να ξαναπατήσω εκεί. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο τοπικό. Σιχάθηκα”.

Για τα περιστατικά στο ημίχρονο: “Ο κ. Λασκαράκης πήγε να κάνει ό,τι πρέπει να κάνει. Τη δουλειά του. Και ο πρώτος παρατηρητής ήταν παρών. Δεν ξέρω τι έγραψε, αλλά ξέρω ότι ήταν παρών σε ό,τι περιγράφει ο κ. Λασκαράκης. Τώρα γιατί δεν τα έγραψε δεν το ξέρω. Ότι έγραψε έχει γίνει: Ό,τι τον τράβηξαν από την γραβάτα. Ό,τι τον έβρισαν. Σε όλα ήταν παρών.

Σε παίκτες της ΑΕΚ δεν έγινε κάτι. Στους διαιτητές έκλεισε η πόρτα και δεν έχω εικόνα τι έγινε. Ήμασταν παρόντες στις αντεγκλήσεις. Σας είπα ό,τι αναφέρει ο κ. Λασκαράκης έχει γίνει. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Αν κατέθετα στο δικαστήριο θα έλεγα τα ίδια”.

Για το εάν υπάρχουν υπερβολές στα όσα αναφέρει ο κ. Λασκαράκης: “Οχι. Γιατί να υπάρχουν υπερβολές. Εμείς -σας ξαναλέω- πήγαμε με μεγάλη χαρά γιατί είχαμε να κάνουμε με μια ομάδα που πιστεύαμε ότι έχει αλλάξει επίπεδο με τις συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά δυστυχώς ότι πιστεύαμε δεν έγινε. Ο κ. Λασκαράκης έχει υπάρξει και στο γήπεδο της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, είχε τιμωρηθεί η ΑΕΚ από κατάθεσή του”.

Για τηλεφωνήματα που δέχεται: “Και εγώ και ο κ. Λασκαράκης, από την Πέμπτη δεχόμαστε περίεργα τηλεφωνήματα. Δεν ξέρω από πού είναι. Δεν το ξέρω. Μακάρι να το ήξερα και να μπορούσα να πω περισσότερα. Μας λένε περίεργα. Πολύ περίεργα. Πιστεύω ότι είναι αρκετό ό,τι είπα. Και εγώ και ο Λασκαράκης δεχόμαστε περίεργα τηλεφωνήματα. Μέχρι εκεί… Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή