“Δεν θέλω να τον βλέπω τον Περέιρα. Δεν έχω δει χειρότερες διαιτησίες από τον 1,5 τελευταίο χρόνο”

Print Friendly, PDF & Email

Για την παρουσία των ξένων διαιτητών στην Ελλάδα μίλησε μεταξύ άλλων ο Σάββας Θεοδωρίδης, τονίζοντας ότι είναι καλό που έρχονται στη χώρα μας “σφυρίχτρες” από το εξωτερικό, όμως θα έπρεπε να ζητάνε “άριστους κι όχι τον κατιμά”.

«Έχει γίνει μεγάλο σφάλμα. Καλό είναι να έρχονται οι ξένοι διαιτητές αλλά η ΕΠΟ πρέπει να ζητάει τους άριστους διαιτητές για τα παιχνίδια μας και όχι τον κατιμά», είπε ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον ΣΠΟΡ FM και συνέχισε:

“Οι Έλληνες δυστυχώς δεν προχωρούν και προκαλούν ορισμένες φορές. Εγώ, δεν θέλω να τον βλέπω τον Περέιρα. Γιατί από την αρχή που ήρθε, τον είδα την πρώτη εβδομάδα που ήταν εδώ και μιλήσαμε για διαιτησία. Μου έκανε εντύπωση αυτό που μου είπε: Ότι θα χρειαστεί 5-6 μήνες. Είναι ακατάλληλος για τη θέση αυτή. Μια καλή κουβέντα δεν έχω ακούσει για αυτόν που τους Πορτογάλους που έχουμε. Δεν έχω δει χειρότερες διαιτησίες από τον 1,5 τελευταίο χρόνο.

Αυτοί που δίνουν δικαιώματα φταίνε για τη διαιτησία. Ήμουν 10 χρόνια στην ΕΠΟ και ξέρω τι συμβαίνει. Ποτέ δεν έχουν ξανασυμβεί αυτά που γίνονται με τους διαιτητές τον τελευταίο χρόνο. Με τον ΠΑΟΚ έχουν γίνει όργια. Ο Παναθηναϊκός πέρσι είχε τις χειρότερες διαιτησίες. Εγώ θέλω να γίνει σχολή διαιτητών. Να ανεξαρτητοποιημένοι οι διαιτητές και όλοι όσοι ασχολούνται με τη διαιτησία να είναι μορφωμένοι”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή