«Καμία αναφορά από τον Τύπο του Νομού μας», ζητάει ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης

Print Friendly, PDF & Email

Ομάδα στην ΕΠΣ Ξάνθης με ανακοίνωσή της δηλώνει ότι δεν επιθυμεί οι εφημερίδες και οι αθλητικές ιστοσελίδες να καλύπτουν τους αγώνες της και πως επιθυμεί η Ενωση να μην την καλέσει «σε καμία οργανωτική έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2019»!

Ο λόγος για τον Ερμή Μάνδρας, ο οποίος κατά τα φαινόμενα προχώρησε σε αυτήν την κίνηση ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία που είχε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Διομήδειας, όπου έχασε 5-4.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Ερμής Μάνδρας, δεν επιθυμεί όπως κανένα αθλητικό ηλεκτρονικό ή αθλητικό έντυπο μέσο του Νομού μας να αναφέρεται στην ομάδα μας και στις δραστηριότητές της, όπως επιθυμεί και να μην αναδημοσιέυουν τίποτε από την επίσημη σελίδα μας.

Επίσης η ομάδα μας επιθυμεί όπως η Ε.Π.Σ Ξάνθης και όποια άλλα όργανα αυτής ή επιτροπές , να μην καλούν την ομάδα μας σε καμία οργανωτική δραστηριότητα ή εκδήλωση τουλάχιστον έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2019. Επίσης δεν επιθυμούμε καμία ενημέρωση είτε έγγραφη είτε προφορική μέχρι τότε, τόσο από αυτήν όσο και από οποιοδήποτε άλλο όργανό της ή επιτροπή της».

Παρακάτω η ανακοίνωση που είχε εκδώσει ο Ερμής Μάνδρας για τη διαιτησία:

«Στο πλέον «αξιολογημένο» παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής σύμφωνα πάντα και με την άποψη κάποιας επιτροπής, όρισαν κάποιον «Α-ξ-ι-ο-λ-ο-γ-η-μ-έ-ν-ο»…στης Χαλιμάς τα παραμύθια… και της αναξιοπρέπειας».

Κύριοι ο συγκεκριμένος δεν μπορεί και είναι » ανήθικο » να ορίζεται διαιτητής σε αγώνα της ομάδας μας έπειτα από τον αγώνα που διεξήχθη στις 2-4-2017 στο γήπεδό μας όπου» ασέλγησε» εναντίον της ομάδας μας στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος εκείνης της περιόδου. Και είμαστε σίγουροι ότι και αύριο θα είναι προκλητικός. Θα προκαλέσει και θα εκνευρίσει ανθρώπους. Κύριοι αντί να προσπαθείτε με κάθε τρόπο να τον αποθεώνεται, καλύτερα να κοιτάτε και να μας πείτε για ποιο λόγο αυτή την αγωνιστή περίοδο σε αγώνες της πρώτης εθνικής επιλέγονται ξένοι διαιτητές. Και εσείς…? Τίποτα…., Καμία δήλωση στήριξης στους συναδέλφου σας.., λοιπόν, μόνοι σας δείχνετε την «επιτυχία σας».
Όσο αφορά τον συγκεκριμένο «προκλητικό» διαιτητή καλύτερα να τον αποσύρεται από το συγκεκριμένο άθλημα, όσο και αν θέλετε να μας πείσετε με το… «μα είναι αξιολογημένος». Αλήθεια… σε τι…?

ΥΓ. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση συντάχθηκε εχθές 2-11-2018 μετά την ανακοίνωση των ορισμών των διαιτητών.
Τελικά, δυστυχώς τα γεγονότα εξελίχθηκαν όπως είχαμε προβλέψει».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή