Σακελλάρης: «Κανονικά το πρωτάθλημα παρά τα προβλήματα ορισμένων ομάδων»

Print Friendly, PDF & Email

Μιλώντας στο RadioNET 101.9, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Κώστας Σακελλάρης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα όσον αφορά στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων του νομού παρά την αδυναμία κάποιων ομάδων να δηλώσουν συμμετοχή στις νέες διοργανώσεις της Α’ και Β’ κατηγορίας.

Ο κ. Σακελλάρης επιβεβαίωσε ότι όντως υπάρχουν προβλήματα οικονομικής φύσεως και πως κάποιες ομάδες πιθανότατα να μην κατέβουν στην Α’ κατηγορία. «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Θα διεξαχθούν κανονικά, το πολύ-πολύ να γίνει πρωτάθλημα με 14 ομάδες και όχι με 16…», τόνισε μεταξύ άλλων.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να σημειώσει πως η ΕΠΣ Φθιώτηδας χτύπησε το τελευταίο “καμπανάκι” για τους συλλόγους οι οποίοι συνήθως παρά τα όσα λέγονται και ακούγονται κινητοποιούνται την τελευταία στιγμή και δηλώνουν συμμετοχή. Το περιθώριο για τις ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή είναι μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουλίου!

Συν τις άλλοις συμπλήρωσε πως έχουν ήδη ενημερωθεί οι δευταραθλήτριες ομάδες της Β’ κατηγορίας ώστε να αναπληρώσουν τις θέσεις που θα μείνουν κενές στην Α’ σε περίπτωση που κάποιοι δεν δηλώσουν συμμετοχή.

Επίσης αναφέρθηκε στην περαιτέρω επιμόρφωση των προπονητών και των ανθρώπων του ποδοσφαίρου της περιοχής ενώ αποκάλυψε πως τον Σεπτέμβριο θα διοργανωθεί σχολή στην Λαμία για Uefa C υπό την “ομπρέλα” της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Πηγή: lamianow.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή