Καράτζης: «Πολλοί μέτοχοι ήταν μαζί μας μέχρι να τους αγγίξουν τις τσέπες…»

Print Friendly, PDF & Email

O εκ των βασικών μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ, Αντώνης Καράτζης, απέστειλε επιστολή σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο ιστορικό σωματείο της Κρήτης που βρίσκεται πλέον ένα βήμα από τη διάλυση.

«Αγαπητοί φίλοι του ΟΦΗ,

Είναι εδώ και πολλές μέρες που λαμβάνω μηνύματα από πολλούς απλούς φίλαθλους που αγαπούν πραγματικά και πονούν τον ΟΦΗ μας.

Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να πω μερικά πράγματα έτσι ώστε να εξηγήσω με τον καλύτερο τρόπο τι πραγματικά συμβαίνει.

Πρώτον, πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι ομιλητές ότι εγώ και η οικογένεια μου ξεκινήσαμε να συμμετέχουμε στην προσπάθεια της διάσωσης του ΟΦΗ από την Γ Εθνική κατηγορία μπαίνοντας σε μία συμφωνία κυρίων με άλλους δέκα επιφανείς επιχειρηματίες του νησιού μας που αργότερα έγιναν είκοσι.

Πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε ότι η οικογένεια μου δεν κατέχει ούτε ουδέποτε κατείχε παραπάνω μετοχές από κανέναν από τους υπόλοιπους μετόχους όπως επίσης και το γεγονός ότι, από την πρώτη ημέρα και για λόγου ιδιαίτερου φόρτου εργασίας δεν συμμετείχε κανένας στο διοικητικό συμβούλιο αυτής της προσπάθειας.

Η προσφορά η δική μου και της οικογένειας μου στον ΟΦΗ είναι διαχρονική και δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί αυτό να το αμφισβητήσει.

Μια προσφορά στην αγαπημένη μας ομάδα με ανιδιοτέλεια χωρίς ποτέ να ζητήσουμε αυτά τα χρόνια ούτε καρέκλα ούτε οφίτσιο.

Λυπάμαι πραγματικά για τους σημερινούς διοικούντες που δεν κατάλαβαν το βάρος και την ευθύνη του να διοικείς μία ομάδα όπως ο ΟΦΗ, μία ομάδα που εκφράζει στο σύνολο σχεδόν όλο τον κρητικό λαό.

Έτσι λοιπόν έφτασε η ώρα αυτή να θέλουν να την παρατήσουν την πιο δύσκολη στιγμή.

Οφείλω να πω ότι και εγώ και όλη μου η οικογένεια παρόλο που δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στο διοικητικό σχήμα λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας, διατιθέμεθα όμως να στηρίζουμε στο μέτρο του δυνατού όπως άλλωστε κάναμε τόσα χρόνια την οποιαδήποτε από δω και πέρα προσπάθεια για την διάσωση και την άνοδο στην κατηγορία που πραγματικά αξίζει, στην αγαπημένη μας ομάδα.

Λυπάμαι πραγματικά και για πολλούς από τους μετόχους που ξεκίνησαν μαζί μας σε αυτήν την προσπάθεια και που απέδειξαν ότι είναι ομιλητές μέχρι βέβαια να τους αγγίξουν τις τσέπες.

Εξαιρώ βεβαίως κάποιους που παρέμειναν συνεπείς στηρίζοντας την ομάδα και οικονομικά και ηθικά δίνοντας πολύ από το χρόνο τους μέχρι και την τελευταία ώρα.

Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπουμε την αγαπημένη μας ομάδα να διαλύεται αλλά οι ευθύνες αφορούν αποκλειστικά αυτούς που διαχειρίζονται και αυτούς που διοικούν την ομάδα και σε καμία περίπτωση ανθρώπους που δε συμμετείχαν τουλάχιστον για δέκα χρόνια σε κανένα διοικητικό σχήμα.

Ο ΟΦΗ δεν είναι παιχνίδι κανενός να τον χρησιμοποιεί για την προσωπική του προβολή και αφού παίξει μαζί του και δει ότι δεν θα τα καταφέρει να τον εγκαταλείψει την πιο ύστατη στιγμή.

Ακούστηκαν πολλά το τελευταίο διάστημα για 100.000€, για 200.000€ και για 300.000€ που ξοδεύτηκαν από το σημερινό Πρόεδρο χωρίς να φέρνω γνώση αν αυτό είναι αληθές δεν έχω όμως λόγο και να αμφιβάλλω.

Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ τόσα χρόνια αλλά ούτε και κανείς από την οικογένεια μου να βγει και να αυτοπροβάλει τα πόσα έχουμε ξοδέψει προσπαθώντας να στηρίξουμε την ομάδα μας, άλλωστε αν κάποιος ενδιαφέρεται να το μάθει μπορεί να απευθυνθεί στο λογιστήριο της ΠΑΕ ΟΦΗ που όλα και για πολλά χρόνια έχουν γίνει με τον πιο επίσημο τρόπο.

Και αν λοιπόν κάποιοι είχαν μόνο αυτά να ξοδέψουν γιατί αυτοί ως αδαείς ανέλαβαν μία τόσο μεγάλη ευθύνη για μία τόσο μεγάλη ομάδα;

Τέλος, προτρέπω το σημερινό Πρόεδρο της ΠΑΕ να αναλάβει τις ευθύνες του και να στηρίξει την ομάδα μας μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου ή έως ότου βρεθεί μια μόνιμη λύση.

Παρόλο που διαφωνώ καθέτως με τον σημερινό τρόπο διοίκησης του Προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ δηλώνω ότι προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο η ομάδα μας διατειθέμεθα να προσφέρουμε τα ίδια χρήματα όπως κάθε χρόνο.

Προτρέπω δε και τους υπόλοιπους μετόχους να πράξουν το ίδιο.

Ελπίζω πραγματικά με αυτή μου την επιστολή να διαλευκανθεί η αλήθεια.

Με εκτίμηση,

Αντώνιος Καράτζης

Πρόεδρος Δ.Σ

ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή