Καραπαπάς: «Περιμέναμε μία μεγάλη συγγνώμη από τον ΠΑΟΚ»

Print Friendly, PDF & Email

Μία συγγνώμη από την πλευρά του ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στην Τούμπα στο ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ ζητεί η πλευρά του Ολυμπιακού μέσω του διευθυντή επικοινωνίας του, Κώστα Καραπαπά.

«Περιμέναμε μια μεγάλη συγνώμη από τον ΠΑΟΚ για όλα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο, για αυτά που έγιναν στις σουίτες και τις προκλήσεις και τα επεισόδια στα αποδυτήρια. Δεν έχει έρθει ακόμη όμως. Εμείς ακούμε σήμερα δηλώσεις που δεν ταιριάζουν με όσα έγιναν σε άλλο γήπεδο και μάλιστα με αμφιλεγόμενο τότε επεισόδιο. Σήμερα είδαν όλοι τι έγινε. Και επειδή άκουσα για χαρτί, έχει διαφορά ένα κλειστό ρολό ταμειακής με ένα χαρτί. Για όλα αυτά δεν έχει έρθει συγνώμη», ανέφερε ο κ. Καραπαπάς, ενώ για τη γνωμάτευση του Γκαρσία πρόσθεσε:

«Δεν είναι η δουλειά μου να δώσω τη γνωμάτευση. Η ουσία είναι ότι έπεσε ένα επικίνδυνο αντικείμενος στο πρόσωπο του προπονητή μας».

Τέλος, για όσα κατήγγειλαν οι «ερυθρόλευκοι» σχετικά με την κατάσταση στα αποδυτήρια υπογράμμισε: «Υπήρξε ένταση. Κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν, αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός, δεν καταλαβαίνουμε από αυτά. Αν στον ΠΑΟΚ θέλουν να γίνουν μεγάλη ομάδα πρέπει να έχουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή