«Κατάφωρη αδικία των διαιτητών της ΕΠΣ Μεσσηνίας και αίσθημα αναξιοκρατίας»

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλη δυσαρέσκεια υπάρχει στη Μεσσηνία αναφορικά με τους πίνακες διαιτησίας των εθνικών κατηγοριών και κυρίως λόγω της μη επιλογής του Γιώργου Μπλάνα στο νέο πίνακα της Super League, όπου είχε συμπεριληφθεί την προηγούμενη διετία, καθώς και των Δημήτρη Γιαννόπουλου, Νίκου Τουρλομούση, οι οποίοι «κόπηκαν» από την 3η κατηγορία (για τον πρώτο υπήρχαν μάλιστα προσδοκίες προώθησης).

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, Άγγελος Γεωργόπουλος, τονίζει τα παρακάτω:

«Οι πίνακες διαιτητών που ανακοινώθηκαν από την Ομοσπονδία αδικούν κατάφωρα τους διαιτητές της Ένωσής μας και δημιουργούν το αίσθημα της αναξιοκρατίας.

Διαιτητές όπως ο Γιώργος Μπλάνας με τεράστια προσφορά στην ελληνική διαιτησία απεπέμφθη από τους πίνακες!

Διαιτητές μας που ήταν στους πίνακες της Γ’ Εθνικής και δικαιούνταν προαγωγή, με μεγάλη προσφορά στο τοπικό, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με ήθος και αξία, διεγράφησαν από τους πίνακες!

Το μήνυμα των αξιολογήσεων που περνάει στους διαιτητές δημιουργεί αντικίνητρο στο να εισέλθουν νέα άτομα στο χώρο, να εκπαιδευτούν και να ανεβάσουν το επίπεδο στη διαιτησία του τόπου μας, όταν νοιώθουν ότι κρίνονται όχι με την αξία τους, αλλά με άλλα δεδομένα.

Θα πρέπει λοιπόν η ΕΠΟ να ανακαλέσει τους πίνακες και να συντάξει νέους σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα.

Γιατί έτσι μόνο θα αναπτυχθεί το ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Πηγή: tharrosnews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή