Διαψεύδει ο Απόλλων Πόντου την κατάθεση πλαστών ενημεροτήτων

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Απόλλων Πόντου κατέθεσε πλαστή ενημερότητα προς την ΕΠΟ και κινδυνεύει από ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών, μέχρι και υποβιβασμό στην κατώτερη κατηγορία. Διαψεύδει η διοίκηση του Απόλλων.

Σύμφωνα με το ”SDNA” με έγγραφο που απέστειλε (σήμερα Τετάρτη) η Γενική Διεύθυνση Εισφορών (ΕΦΚΑ) προς τους ποδοσφαιρικούς (και μη) εισαγγελείς ενημερώνει, πως η ενημερότητα που κατέθεσε το ιστορικό σωματείο του Απόλλωνα Καλαμαριάς στις 29/8 είναι πλαστή.

Το λόγο πλέον παίρνει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ που καλείται να εξετάσει την υπόθεση και να γνωμοδοτήσει επ’ αυτής.

Αν αποδειχθεί ότι όντως είναι πλαστή τότε ο Απόλλων κινδυνεύει με πρόστιμο και ακόμη με από ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από το πρωτάθλημα, μέχρι και αποβολή στην κατώτερη κατηγορία.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου με ανακοίνωση της υποστηρίζει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ασφαλιστική ενημερότητα, λέγοντας πως τα πάντα έχουν πραγματοποιηθεί με νομιμότητα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

«Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ κατέθεσε φορολογική ενημερότητα (ΣΕΙΡΑ Γ 1752591), καθώς και ασφαλιστική ενημερότητα (αριθμός πρωτοκόλλου 467467), νόμιμες και σε ισχύ και ουδεμία σχέση έχει με κάθε είδους κατασκευές και πράξεις που δεν την αντιπροσωπεύουν ούτε ηθικά και ούτε είχε λόγο να προβεί στην διάπραξη παρόμοιου αδικήματος.

Φυσικά δεν υπάρχει εις βάρος της Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ καμία δίωξη».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή