Καταγγέλλει επίθεση από ομάδα αγνώστων στο Πέραμα η Χριστίνα Τσιλιγκίρη

Print Friendly, PDF & Email

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και υποψήφια στις προσεχείς εκλογές, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, κάνει λόγο για επίθεση από αγνώστους στο Πέραμα. 

Αναλυτικά τα όσα καταγγέλει:

«Δυστυχώς, υπάρχουν κι’ αυτά. Περπατώντας στα Καραβάκια του Περάματος και μιλώντας με κόσμο, δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση από άνανδρη ομάδα «γνωστών αγνώστων», οι οποίοι βιαιοπράγησαν προς όσους μοίραζαν εκλογικά φυλλάδια, ακόμα και σε νεαρές κοπέλες!

Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει μια νεαρή συνεργάτης μου.

Είναι προφανές πως ακόμα και στην απειλή της βίας, δεν πρόκειται να λυγίσουμε. Οι συμπεριφορές αυτές δεν είναι αποδεκτές, δεν μας τρομάζουν και σε ό,τι με αφορά θα καταθέσω μήνυση κατά αγνώστων.

Στις 7 Ιουλίου, η Β’ Πειραιά γυρίζει σελίδα, είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν εκείνοι που επί τόσα χρόνια καταδίκασαν τις περιοχές μας στη μιζέρια και την ανεργία. Η Ελλάδα φεύγει μπροστά και η ασφάλεια θα επιστρέψει ξανά στις γειτονιές.

Και κάτι ακόμα. Σε όσα μέρη μοιράζουμε εκλογικά φυλλάδια, η ομάδα μου και εγώ, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να μη δημιουργούμε σκουπίδια. Έτσι έχουμε αποφασίσει στο τέλος κάθε επίσκεψης, να μαζεύουμε τα εκλογικά φυλλάδια, που οι συμπολίτες μας πετούν. Δυστυχώς σήμερα, λόγω της επίθεσης αυτό δεν κατέστη δυνατό και ζητώ συγνώμη από τους πολίτες και τους εργαζόμενους στην καθαριότητα για την επιβάρυνση».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή