Αρχική ΕΠΟ Ε.Π.Σ. Καταγγελία ΕΠΣ Μακεδονίας για ύπαρξη ερασιτεχνικών αγώνων σε στοιχηματικά κουπόνια

Καταγγελία ΕΠΣ Μακεδονίας για ύπαρξη ερασιτεχνικών αγώνων σε στοιχηματικά κουπόνια

Mε επιστολή που έστειλε στον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη και στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης η Ένωση Ποδοσφαιριστών Σωματείων Μακεδονίας καταγγέλλει την εμφάνιση αγώνων Πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας αρμοδιότητάς της, την Κυριακή 25/11-2018, σε παράνομες διαδικτυακές σελίδες στοιχήματος.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της «όπως στο παρελθόν, έτσι και τώρα η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξαφανισθεί το επανεμφανιζόμενο φαινόμενο αυτό, αναβάλλοντας ή και διακόπτοντας παιχνίδια που ενδεχομένως να εμφανισθούν, στο μέλλον, παράνομου ή ακόμη και νόμιμου στοιχήματος.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς και αρχές (ποδοσφαιρικές, εισαγγελικές, δικαστές, οικονομικές), προς τους οποίους απευθύνει την παρούσα, να επιληφθούν του σοβαρού αυτού προβλήματος που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης, που σκοπό έχει την χειραγώγηση και διάλυσή του και να πράξουν τα δέοντα και νόμιμα για την πάταξή του, δίνοντας οριστική λύση».

Exit mobile version