Καταγγελία του Ολυμπιακού σε Άρειο Πάγο και ΕΣΡ κατά της ΕΡΤ!

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στον Άρειο Πάγο και το ΕΣΡ κατά της ΕΡΤ λόγω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. 

Ο Ολυμπιακός δεν έμεινε μόνο στις επιστολές που απέστειλε στην ΕΡΤ αλλά δίνει συνέχεια, προβαίνοντας σε επίσημη καταγγελία στον Άρειο Πάγο και στο ΕΣΡ κατά της δημόσιας τηλεόρασης, ζητώντας να γίνει έρευνα και έλεγχος για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Στην καταγγελία του στο ΕΣΡ, τονίζει την οικονομική κατάσταση της χώρας. Αλλά και τη νομοθεσία της ΕΕ περί παράνομων κρατικών ενισχύσεων. Ζητώντας από το ΕΣΡ να ελέγξει τις κινήσεις της ΕΡΤ.

Ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη καταγγελία και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ενημερώνοντάς τον για όσα συμβαίνουν στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολο εάν μέσω των κυοφορούμενων συμφωνιών καλύπτεται ο καταστατικός σκοπός της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και εξυπηρετείται το Δημόσιο Συμφέρον».

Επίσης, καταγγέλλει ότι η ΕΡΤ ποτέ δεν δημοσιοποίησε το ύψος του κονδυλίου που δαπάνησε για τις επτά «άστεγες» ομάδες του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε, πώς προέκυψε το ποσό και ποιο ήταν το συνολικό κόστος παραγωγής των αγώνων.

Δείτε εδώ το περιεχόμενο της καταγγελίας

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή