Αρχική ΕΠΟ Ε.Π.Σ. ΕΠΣ Κυκλάδων: Καταγγελίες για επηρεασμό ψήφων και επιστολή Φρέρη σε Μητσοτάκη

ΕΠΣ Κυκλάδων: Καταγγελίες για επηρεασμό ψήφων και επιστολή Φρέρη σε Μητσοτάκη

Eπιστολή στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκη, έστειλε ο πρέοδρος τns ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρ. Φρέρης με αφορμή τις αυριανές εκλογές.

Στην επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Εκμεταλλευόμενοι την προσωπική μαs γνωριμία όπως και με πολλά ανώτερα στελέχη σας και ενόψει των αρχαιρεσιών που διεξάγονται στην Ε.Π.Σ. Κυκλάδων το Σάββατο 15/1 2/2018 και ώρα 14:00 στα γραφεία τns, στη Σύρο, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε αν έχει δοθεί γραμμή στήριξη σε κάποιον από τους δύο συνδυασμούς που συμμετέχουν στις εκλογές. Το ερώτημα αυτό σας το παραθέτουμε διότι έφθασαν στα αυτιά μας ως μέλη του Δ.Σ. τns Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, σοβαρές καταγγελίες από σωματεία-μέλη μας τα οποία θα ψηφίσουν στις ανωτέρω εκλογές, για προσπάθεια επηρεασμού του ψήφου τους από εκπροσώπουε σας στο Νομό Κυκλάδων και από εκπροσώπους τns Δευτεροβάθμιας τοπικής Aυτοδιοίκησης”.

Φρέρης: Από τη δική μας υπόθεση ξεκίνησε η κατάρρευση της διοίκησης Γκιρτζίκη

Μιλώντας στην Ώρα για Σπορ ο κ. Φρέρης είπε: «Οι εκλογές έχουν μεγάλη σημασία, γιατί η Ένωση μας δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν η πρώτη που κατάφερε να επικρατήσει σε μια διαμάχη με την προηγούμενη διοίκηση τns ΕΠΟ. Ήμασταν οι πρώτοι που δικαιωθήκαμε από το Διαιτητικό Δικαστήριο, για τις ενέργειες που έκανε εναντίον μας η διοίκηση Γκιρτζίκη και για όσους παρακολουθούν τα τns ΕΠΟ, είναι γνωστό πως από εκείνη την υπόθεση και μετά, ξεκίνησε ουσιαστικά η κατάρρευση τns συγκεκριμένης διοίκnσns. Ταχθήκαμε υπέρ τns διοίκησης Γραμμένου, συμμετείχαμε ενεργά στις διαδικασίες, δώσαμε στίγμα. Δεν μπορώ να πω πως είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την κατάσταση σήμερα, σίγουρα δεν είναι όλα καλά, αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι και κυρίως παραμένουμε ενεργοί και στο δικό μας τοπικό επίπεδο.”

Exit mobile version