Καταγγελίες για σφαγιαστική διαιτησία σε αγώνα Μικτών Ομάδων

Print Friendly, PDF & Email

Καταγγελίες για σφαγιαστική διαιτησία στον αγώνα των Μικτών Ομάδων σε επίπεδο Νέων μεταξύ της ΕΠΣ Χίου και της ΕΠΣ Δωδεκανήσου εξέφρασαν οι Δωδεκανήσιοι.

Διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Κουκούλας από τη Λέσβο και όπως υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι της ΕΠΣ Δωδεκανήσου τους αδίκησε για να ευνοηθεί η δική του Ενωση. Το ματς έληξε 1-0 υπέρ της Χίου και έτσι η ΕΠΣ Δωδεκανήσου αποκλείστηκε.

Εξαλλος ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ένωσης, Μιχάλης Αδαμάκης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Κύριοι της ΕΠΟ, φτιάξτε τη διαιτησία. Όπως φάνηκε σήμερα, ίσως τα πρωταθλήματα των μικτών ομάδων είναι προτιμότερο να διεξάγονται στα γήπεδα της Αττικής και όχι στα νησιά, ώστε ο κάθε ντόπιος διαιτητής να μην παίζει για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ένωσής του.

Δεν θέλουμε τα παιδιά να σκοτώνονται μεταξύ τους χωρίς λόγο. Τα παιδιά είναι φίλοι μεταξύ τους, όπως φίλοι μεταξύ τους έγιναν τα τελευταία χρόνια και οι παράγοντες. Με τέτοιες διαιτησίες, χαλάμε τις σχέσεις μας. Σας παρακαλούμε θερμά να κάνετε τα πάντα, ώστε το ποδόσφαιρο να μην πάει ξανά πίσω».

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Αδαμάκη, μετά το τέλος του παιχνιδιού ο διαιτητής ζήτησε συγνώμη, στη θέα νέων παιδιών που έκλαιγαν από απογοήτευση και αγανάκτηση.

Οι μικτές Δωδεκανήσου θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στα γήπεδα της Χίου αύριο Τετάρτη, στα ματς με τα συγκροτήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πηγή: rodiaki.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή