Καταγγελίες για ορισμό διαιτητή που δεν έχει βγάλει σχολή, απαιτεί συγγνώμη η Επιτροπή Διαιτησίας

Print Friendly, PDF & Email

Τεταμένο είναι το κλίμα στην ΕΠΣ Θράκης με αφορμή τις καταγγελίες του προπονητή του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων, Μιχάλη Κακουλίδη, περί παράνομης συμμετοχής του βοηθού διαιτητή Γιάννη Ντελή, στην αναμέτρηση που δεν ολοκληρώθηκε με την Δόξα Σώστη.

Ο Κακουλίδης ισχυρίζεται πως ο εν λόγω διαιτητής ορίστηκε σε αγώνα χωρίς να έχει βγάλει σχολή και να έχει δώσει εξετάσεις.

Αμεση ήταν η αντίδραση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης η οποία απαίτησε από τον Κακουλίδη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης σχετικά με τα γραφόμενα στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από τον κ. Μιχάλη Κακουλίδη «ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΣ ΠΩΣ ΟΡΙΣΘΗΚΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ… Η ΑΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ- 45 προπονήσεις σε 60 μέρες και έρχεται κάποιος ΝΤΕΛΛΗΣ χωρίς σήμα διαιτητή και σου τινάζει τον αγώνα από ασχετοσύνη και ανεπάρκεια» , για τον α βοηθό του αγώνα ΣΠΑΡΑΚΟΣ ΑΓ ΘΕΟΔΩΡΩΝ-ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ κ. Ντελή Ιωάννη

Η επιτροπή διαιτησίας θέλοντας να προφυλάξει τον θεσμικό της ρόλο ,την αξιοπρέπεια της αλλά και τον διαιτητή κ. Ντελή Ιωάννη, βεβαιώνει ότι ο εν λόγω διαιτητής ο οποίος αποφοίτησε με επιτυχία από την σχολή διαιτησίας υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο την περίοδο 2015-16 έχει τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εντός 48 ωρών από τον κ. Μιχάλη Κακουλίδη με γραπτή του επιστολή στα Μ.Μ.Ε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη , σε αντίθετη περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι για την τιμή και την υπόληψη τόσο την δική μας όσο και του διαιτητή μας να προσφύγουμε νομικά.
Υ.Γ. κ. Μιχάλη Κακουλίδη με ψέματα και λάσπη το μόνο που καταφέρνετε είναι να δημιουργήσετε εντυπώσεις για μερικές ώρες. Σας αφήνουμε στην κρίση του αθλητικού κόσμου του Νομού μας».

Προχωράει σε μήνυση κατά του βοηθού ο Κακουλίδης

Μετά την ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης με την οποία αξιώνει τη δημόσια συγγνώμη του προπονητή του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων Μιχάλη Κακουλίδη, ο τελευταίος με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε ότι όχι απλά δεν πρόκειται να ζητήσει συγνώμη αλλά θα προχωρήσει και σε μήνυση κατά του βοηθού διαιτητή.

Aναλυτικά:

«Σήμερα διαπιστώσαμε ότι υπάρχει και στη Ροδόπη Επιτροπή διαιτησίας ποδοσφαίρου που αξιολογεί και εντάσσει στους κόλπους της πολίτες οι οποίοι γίνονται διαιτητές και διευθύνουν τα τοπικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Ανακοινώσεις απόλυτες και καθεστωτικές είναι για ολοκληρωτικά καθεστώτα τα οποία προσωπικά τα απεχθάνομαι γι’ αυτό και τα πολεμώ.

Φέτος στον Σπάρτακο δημιουργήθηκε εκ του μηδενός μια ποδοσφαιρική ομάδα με σχεδόν γηγενείς ποδοσφαιριστές κάτω των 20 χρόνων στη συντριπτική τους πλειοψηφία, και αυτό φαίνεται ότι προβλημάτισε και ενόχλησε το σύστημα καθώς πριν δύο μήνες είχαν στον προγραμματισμό τους τον Σπάρτακο υπό διάλυση και αποσύνθεση…

Ορίζοντας λοιπόν διαιτητές και βοηθούς οι οποίοι είτε από ανεπάρκεια τεχνική είτε από ανεπάρκεια ψυχολογική, τινάζουν στον αέρα και προσπαθούν να καταστρέψουν όχι απαραιτήτως εσκεμμένα όλη την προσπάθεια που εγώ ως προπονητής μαζί με τους ποδοσφαιριστές υπό τις καθοδηγήσεις της διοίκησης έχουμε ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες, ανακοινώνω ότι δεν θα μείνουμε απαθείς.

Ο συγκεκριμένος βοηθός πήρε αποφάσεις και καθοδήγησε τον διαιτητή να αποβάλλει χωρίς λόγο δύο ποδοσφαιριστές μας σε μια φάση που δεν προδίκαζε κάτι τέτοιο. Ακολούθως έχασε εντελώς την ψυχραιμία του και απηύθυνε αισχρές εκφράσεις προς τους ποδοσφαιριστές μας, προς την ομάδα και προς εμένα.

Αφού λοιπόν θέλετε κύριοι της Επιτροπής συγγνώμη, βρείτε την αλλού… Εγώ δεν το είχα σκοπό – καθώς γνωρίζω ποδόσφαιρο – αλλά πλέον μετά τις απειλές και με τις μαρτυρίες των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων που άκουσαν, θα προχωρήσω νομικά κατά του βοηθού για αισχρή εξύβριση των ποδοσφαιριστών και της ομάδος. Η ανεπάρκεια δεν καλύπτεται με απειλές και εκφοβισμούς, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα».

Πηγή: thrakisports.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή