Καταθέτει αίτηση αναίρεσης η ΕΠΟ για την υπόθεση της “κάρτας υγείας”

Print Friendly, PDF & Email

Αίτηση αναίρεσης θα καταθέσει η ΕΠΟ κατά της πρωτόδικης απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση της «κάρτας υγείας», βάσει της οποίας αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι από την πλευρά της εταιρείας με την οποία είχαν συμβληθεί οι προηγούμενες διοικήσεις της ομοσπονδίας.

Η εταιρεία έχει προσφύγει κατά της ΕΠΟ αξιώνοντας ένα δυσθεώρητο ποσό επειδή το 2013 η τότε διοίκηση της ομοσπονδίας κατήγγειλε τη σύμβαση με την «κάρτα υγείας» που ήταν ανεφάρμοστη.

Αγωγή κατά της εταιρείας έχει ασκήσει και η ΕΠΟ υποστηρίζοντας ότι έχει υποστεί ζημία από τη μη υλοποίηση του έργου και την καταβολή χρημάτων στην εταιρεία.

Από τη στιγμή που τα πρόσωπα της εταιρείας, που ήταν κατηγορούμενα, αθωώθηκαν, εκτιμάται ότι η θέση της εταιρείας στα αστικά δικαστήρια ισχυροποιείται.

Επομένως, η κατάθεση αίτησης αναίρεσης όσον αφορά αυτά τα πρόσωπα, που αντιμετώπισαν την κατηγορία της απιστίας, -κατηγορία για την οποία καταδικάστηκαν πέντε πρώην διοικούντες την Ομοσπονδία- είναι για τη διοίκηση Γραμμένου, μονόδρομος.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή