Καταλληλότερη λύση για την Α.Σ.Α, ο χώρος που έχει δοθεί στην ΕΠΣ Καρδίτσας

Print Friendly, PDF & Email

Έλλειψη διάθεσης να ασχοληθεί και να δώσει λύση στο θέμα του αθλητικού κέντρου του Α.Σ. Αναγέννηση καταλόγισε η διοίκηση της Ερασιτεχνικής στην πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Καρδίτσας.

Παράλληλα,  έγινε λόγος για τακτική υπεκφυγών από μέρους του κ. Αλεξάκου και της ομάδας του, για πολιτικές σκοπιμότητες αλλά και για προσπάθεια να διχάσουν τον κόσμο της Αναγέννησης, την κοινωνία της Καρδίτσας και να φέρουν, εντέχνως, την ομάδα απέναντι σε άλλα σωματεία.

Όλα αυτά κατά την συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα (Δευτέρα 24/7) από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Αναγέννησης κ. Γιωργο Κατσίκη, τον αντιπρόεδρο κ. Σωτήρη Κορέλα και τον Γραμματέα και νομικό σύμβουλο της Ερασιτεχνικής κ. Χρήστο Δήμου.

Το δημοσίευμα του KarditsaLive.Net από τη συνέντευξη τύπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι  ο κ. Κατσίκης σε ότι αφορά στην πρόταση της Αναγέννησης είπε ότι προέκυψε μετά από συζήτηση και με τον ίδιο τον κ Δήμαρχο και ως καταλληλότερη λύση για όλους επιλέχθηκε το γήπεδο της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Απόφαση, υπογράμμισε, που πάρθηκε μέσα από αθλητικά και κοινωνικά πρότυπα και όχι μέσα από την κομματική και ιδεολογική προσέγγιση του καθενός μας. Υπήρχε, πρόσθεσε, στο μυαλό του κ. δημάρχου η λύση αυτή, στις συναντήσεις που κάναμε στο δημοτικό μέγαρο.

Ακολούθως σημείωσε ότι επί της συγκεκριμένης πρότασης δεν πήρε η Αναγέννηση ούτε θετική ούτε αρνητική απάντηση. Απεναντίας, είπε, ψηφίστηκε από την Δημοτική Αρχή, μία μπασταρδεμένη δική τους πρόταση, έναντι στην ομόφωνη απόφαση στήριξης πέντε παρατάξεων της μειοψηφίας που υπάρχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη συνέχεια μίλησε για την προβληματική κατάσταση που υπάρχει στο συγκεκριμένο χώρο των εγκαταστάσεων της ΕΠΣ Καρδίτσας και αναρωτήθηκε που ήταν η δημοτική Αρχή όλο αυτό το διάστημα και γιατί δεν έκανε κάτι.

Υπενθύμισε ότι ο κ. Αλεξάκος, με δικές του δηλώσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο το 2015 είχε καταγγείλει την συγκεκριμένη κατάσταση και είπε ότι κακώς προδικάζει μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα και εγκαλεί για βραδυπορία την ελληνική δικαιοσύνη. Επίσης έβαλε ένα προβληματισμό για όλους και συγκεκριμένα τι κέρδος θα έχει η Καρδίτσα και οι δημότες από το να μην γίνει τίποτα στο συγκεκριμένο χώρο.

Ακόμα σημείωσε ότι ο Δήμος δεν κάνει τίποτα, πετάει το μπαλάκι στον κ. Αγοραστό, ζητάει χρηματοδότηση, μιλάει για επιτροπές που θα αποφασίσουν κ.λ.π. Όλα αυτά ξεκαθάρισε το Δ.Σ. της Αναγέννησης τα εκλαμβάνει ως υπεκφυγές την ώρα που δημοτική Αρχή δεν έχει επί της ουσίας απαντήσει στην πρότασή μας.

Ακολούθως πήρε τον λόγο ο κ. Δήμου που εξήγησε τι ακριβώς είναι η μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε για τον χώρο των εγκαταστάσεων της ΕΠΣ Καρδίτσας λέγοντας πως στην ουσία μέσω αυτής ζητείται να υπάρξει έλεγχος και ενημέρωση περί των εργασιών που έγιναν στον χώρο.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ ΕΔΩ και δείτε βίντεο του KarditsaLive.Net από τη συνέντευξη τύπου:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή