Κατεβάζει ρολά η ΕΟΚ, αναβάλλονται όλα τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ

Print Friendly, PDF & Email

Την μέχρι νεωτέρας αναστολή διεξαγωγής όλων των εθνικών πρωταθλημάτων που βρίσκονται υπό την «σκέπη» της, εξαιτίας του κορωναϊού, γνωστοποίησε σήμερα η ΕΟΚ. Στη σχετική ανακοίνωση η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης τονίζει ότι «η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις».

Σημειώνεται ότι το «λουκέτο» που ανακοίνωσε η ΕΟΚ δεν αφορά την Basket League, η οποία διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ.

Η ανακοίνωση:

«Οι εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, οδηγούν την ΕΟΚ στην απόφαση να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, δηλαδή πλην της Basket League που διεξάγεται από τον ΕΣΑΚΕ, μέχρι νεωτέρας.

Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή