Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το εμετικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»

Print Friendly, PDF & Email

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα μέσα στις προθεσμίες της αυτόφωρης διαδικασίας, για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Στέφανου Χίου “Μακελειό” που προτρέπει τους Έλληνες να στήσουν “στα οκτώ μέτρα σαν τον Μπελογιάννη” και να εκτελέσουν τον Πρωθυπουργό της χώρας και τον Υπουργό Εξωτερικών και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με αφορμή την συμφωνία Ζαεφ -Τσίπρα για το Μακεδονικό.

Την διενέργεια της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος.

Το εν λόγω πρωτοσέλιδο, έχει τίτλο «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη” υπέρτιτλο “Τα ανδρείκελα των δοσιλογισμού παρέδωσαν την Μακεδονία μας στους αλβανο – σλάβους με την ψευδεπίγραφη ονομασία “Βόρεια Μακεδονία” Παυλόπουλος – Τσίπρας – Κοτζιάς : εκτελεστικό απόσπασμα με μια σφαίρα στο κεφάλι για χαριστική βολή».

Και κάτω από τη φωτογραφία του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου έγραφε “Σε καιρό πολέμου εκτελούνται κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας”.

Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία στο πλαίσιο της προκαταρκτικής ζητείται να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως της “Προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας”, “παρακίνηση σε τέλεση κακουργημάτων” κ.α.

Πηγή: documento.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή