Κεκλεισμένων των θυρών όλοι αγώνες σε ΕΠΣ Κιλκίς και ΕΠΣ Αρκαδίας ως τις 22 Μαρτίου

Print Friendly, PDF & Email

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωναϊού, τόσο η ΕΠΣ Αρκαδίας όσο και η ΕΠΣ Κιλκίς με ανακοινώσεις τους υπενθυμίζουν πως όλοι οι αγώνες στα τοπικά πρωταθλήματα θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία θεατών.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Αρκαδίας:

“Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας ενημερώνει και εφιστά την προσοχή στα Σωματεία –μέλη της, σε εφαρμογή των προληπτικών μέτρων που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας και κατόπιν εντολής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας , σχετικά με τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωναϊού, από 9.3.2020 έως και 22.3.2020 απαγορεύεται η παρουσία κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της Επικράτειας, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους.

Ως εκ τούτου με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου, όλοι οι αγώνες πρέπει να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία φιλάθλων”.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κιλκίς:

“Σε εφαρμογή των προληπτικών ειδικών μέτρων που ανακοινώθηκαν με σχετική ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 782/10.3.2020) για την διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων , σχετικά με τον περιορισμό της μετάδοσης του νέου κορωναϊού, οι ποδοσφαιρικοί αγώνες όλων των τοπικών κατηγοριών της ΕΠΣ Κιλκίς οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι εντός της τρέχουσας και της προσεχούς εβδομάδας, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Ως εκ τούτου, από τις 10 Μαρτίου 2020 έως και τις 22 Μαρτίου 2020 όλοι οι αγώνες για τα πρωταθλήματα και το Κύπελλο της ΕΠΣ Κιλκίς θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Παρουσία στα γήπεδα θα έχουν μόνον όσοι έχουν δικαίωμα να βρίσκονται εντός αγωνιστικού χώρου. Σε περίπτωση παραβίασης των ανωτέρω προβλέψεων, οι παραβάσεις εγγράφονται στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή ή παρατηρητή του αγώνα, ανάλογα την περίπτωση, και ακολουθείται η πειθαρχική διαδικασία που προβλέπεται στον Πειθαρχικό Κανονισμό της ΕΠΟ για παράβαση διεξαγωγής αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, με παραπομπή στην αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή για την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων.

Μετά την παραπάνω απόφαση για διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων χωρίς την παρουσία φιλάθλων, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς και η Επιτροπή Διαιτησίας αποφάσισαν η αποζημίωση των διαιτητών και το ποσοστό υπέρ της Επιτροπής Διαιτησίας να μειωθούν κατά 50% για όλους τους αγώνες έως και τις 22 Μαρτίου 2020”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή