Αρχική Super League 1 Κι άλλη γκέλα ο ΠΑΟΚ, κόλλησε στο 0-0 με τον Απόλλωνα στη...

Κι άλλη γκέλα ο ΠΑΟΚ, κόλλησε στο 0-0 με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη

Όπως στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό έτσι και κόντρα στον Απόλλωνα, ο ΠΑΟΚ πέταξε άλλους δύο βαθμούς μένοντας ξανά στο 0-0.

Ο Δικέφαλος παρότι αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω από το 32′, μετά την αποβολή του Χουάρες, δυσκολεύτηκε πολύ στο δημιουργικό κομμάτι και έτσι κόλλησε στη «λευκή» ισοπαλία χάνοντας την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο, που έχουν επτά βαθμούς.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε δύο δοκάρια με σουτ του Μπίσεσβαρ στο 36′ και του Μακ στο 90′, όμως σε γενικές γραμμές δεν μπόρεσε να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην καλοστημένη άμυνα του Απόλλωνα, με εξαίρεση μόνο το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους. Εμεινε έτσι για τρίτο σερί εκτός έδρας ματς χωρίς γκολ συμπεριλαμβανομένου και του παιχνιδιού με την Εστερσουντ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ακούστηκαν αποδοκιμασίες από το πέταλο της Ριζούπολης, όπου βρέθηκαν πάνω από 500 οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο Λουτσέσκου παραδέχθηκε στην κάμερα της Nova ότι ο Δικέφαλος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα: «Έπρεπε να έχουμε νικήσει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αμύνθηκαν πολύ καλά, με συνοχή και δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνά τους. Παίξαμε πολύ άσχημα. Θα έπρεπε να αξιολογήσουμε διαφορετικά το παιχνίδι».

Exit mobile version