Κι άλλο εμπόδιο για την ανακατασκευή του γηπέδου Προσφυγικών

Print Friendly, PDF & Email

Ενας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των αρνητικών εξελίξεων αναφορικά με την ανακατασκευή του γηπέδου Προσφυγικών προστέθηκε εδώ και λίγες ημέρες, χωρίς ακόμα να είναι ξεκάθαρο κατά πόσο θα αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο.

Ο μηχανικός έχει κηρυχθεί έκπτωτος από τη ΓΓΑ από την 1η Σεπτεμβρίου, που σημαίνει ότι πρέπει να προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός και να βρεθεί νέος μειοδότης για να ξεκινήσει το έργο, διότι επί της ουσίας δεν έχει γίνει τίποτα, αν εξαιρέσουμε τις φιλότιμες προσπάθειες μελών της ΕΠΣΑ, που συμμετείχαν με προσωπική εργασία τις περισσότερες φορές.

Το βασικό ερώτημα είναι ένα: Πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός και πότε θα ξεκινήσουν τα έργα. Τη συγκεκριμένη εξέλιξη είχε προαναγγείλει πριν από δύο μήνες περίπου ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ, Νίκος Κανελλάκης, ο οποίος είχε δηλώσει: «Επειτα από όλες τις παρατάσεις και μία σιωπηλή παράταση, ο εργολάβος θα κηρυχτεί έκπτωτος. Θα πάμε με ό,τι προβλέπεται από τη νομοθεσία. Και πολύ αντέξαμε, θα καθυστερήσει έργο. Πόσο θα καθυστερήσει δεν ξέρω. Εχει κάνει ένσταση ο εργολάβος. Εκανε εκβιασμό. Επρεπε να έχει τελειώσει αρχές Ιουλίου το γήπεδο».

Πράγματι, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο θα καθυστερήσει το έργο και αν θα είναι έτοιμο μέσα στο 2017 ή θα πάει για πιο μετά. Αυτό θα φανεί σε λίγο καιρό.

Δανιήλ: «Ετοιμο μέχρι το τέλος του 2017»

Την αρνητική εξέλιξη στο θέμα ανακατασκευής του γηπέδου Προσφυγικών επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Αγγελος Δανιήλ, ο οποίος όμως εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά αισιόδοξος για την τελική έκβαση: «Θεωρώ ότι μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα θα υπάρχει νέος μειοδότης. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του 2017 θα είναι έτοιμο το γήπεδο, διότι βλέπω ότι υπάρχει διάθεση να προχωρήσει το θέμα όσον το δυνατόν πιο γρήγορα και με επιπλέον χρηματοδότηση».

Πηγή: pelop.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή