Κλέιτον: «Θα αναγκαστώ να κάνω προσφυγή κατά του Ηρακλή, μου χρωστάνε 57.000 ευρώ»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Σϊλβα Κλέιτον, μιλώντας στο Metropolis 95.5 προανήγγειλε πως θα προσφύγει κατά του Ηρακλή για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.

Μεταξύ άλλων ο Κλέιτον τόνισε:

Για το ποσό που του χρωστά ο Ηρακλής: «Εχουμε συμφωνία για 75.000 ευρώ και μου χρωστάνε τα 57.000 από αυτά. Στον δεύτερο χρόνο το συμβόλαιο προβλέπει 120.000 ευρώ. Το θέμα δεν είναι μόνο το οικονομικό, όταν ήρθα στον Ηρακλή ήξερα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Είναι όλο το «πακέτο», η συμπεριφορά απέναντί μου, όλη η σεζόν πήγε πολύ λάθος, δεν υπήρχε κανένα πλάνο. Ακόμα και τις μαγνητικές και τις θεραπείες που έκανα, τις πλήρωσα εγώ. Για τέτοια οργάνωση μιλάμε. Αλλά μακάρι να βρουν τον σωστό δρόμο και να φτιάξουν τα πράγματα».

Για το αν έχει κάνει προσφυγή: «Δεν έχω κάνει αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να κάνω. Δεν μπορεί να παίζεις μια ολόκληρη χρονιά, να κάνεις τη δουλειά σου όπως πρέπει και να μην έρχεται κανείς να σου πει κάτι. Είναι άσχημο αυτό. Περίμενα μια καλύτερη συμπεριφορά, όχι μόνο προς εμένα αλλά προς όλους μέσα στην ομάδα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή