Κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΟΚ επειδή ο φροντιστής του έβρισε τους διαιτητές

Print Friendly, PDF & Email

Σε απολογία κλήθηκε ο ΠΑΟΚ, από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, για τη συμπεριφορά του φροντιστή του, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τριπολης και τη σύρραξη μετά το τέλος του ματς.

O ΠΑΟΚ κατηγορείται, όπως και ο φροντιστής του, επειδή φέρεται να έβρισε τους διαιτητές του αγώνα αποκαλώντας τους “πουσ…..ς”.

Ωστόσο, δεν κλήθηκε κανείς από τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο, όπου πρωταγωνίστησαν οι Παντελής Κωνσταντινίδης και Νίκος Καλτσάς.

Η ανακοίνωση της Super League

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 09/03/2018 και ώρα 16:00) την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 24η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Μελετλίδη (Φροντιστή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 04/03/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 4/03/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Μελετλίδη στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 10 παρ. 1 περ. δ΄ στοιχ. Ι, σε συνδυασμό με τα άρθρα 11 παρ. 1, 2, 3 και 5, 12 περ. α΄, 14 παρ. 1, 2 και 3 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή