Κοντσίτα: «Εδώ και πολλά χρόνια έχω διαγνωστεί με τον ιό του HIV”

Print Friendly, PDF & Email

Με τον ιό του HIV έχει διαγνωστεί η Κονσίτα Βουρτς, γνωστή από τη νίκη της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Την είδηση αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια, η οποία λαμβάνει τακτική θεραπεία για την αντιμετώπιση του ιού εδώ και αρκετά χρόνια.

Μάλιστα, εξήγησε ότι αναγκάστηκε να μοιραστεί κάτι τόσο προσωπικό με τον κόσμο, επειδή έχει πέσει θύμα εκβιασμού από έναν πρώην σύντροφό της.

«Έχω διαγνωστεί με τον ιό του HIV εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό είναι κάτι που δεν αφορά το κοινό, αλλά ένας πρώην φίλος μου με έχει απειλήσει ότι θα το δημοσιοποιήσει και δεν έχω δώσει ποτέ το δικαίωμα σε κανέναν να με τρομάξει και να επηρεάσει τη ζωή μου εξαιτίας αυτού», έγραψε στο Instagram η τραγουδίστρια από την Αυστρία.

Κονσίτα: «Να δώσω και σε άλλους ανθρώπους το θάρρος»

Η νικήτρια της Eurovision διευκρίνισε πως ο ιός είναι κάτω από το όριο ανιχνευσιμότητας και συνεπώς δεν μπορεί να μεταδοθεί και πρόσθεσε:

«Ελπίζω να δώσω και σε άλλους ανθρώπους το θάρρος και να κάνω ένα βήμα εναντίον του στιγματισμού ανθρώπων που, μέσω της συμπεριφοράς τους ή των άλλων, έχουν μολυνθεί από τον ιό».

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή