Κοξένογλου: ”Ως λίγκα θα εισηγηθούμε στην ΕΠΟ ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς”

Print Friendly, PDF & Email

Η Κάτια Κοξένογλου εκ μέρους του Ατρόμητου τοποθετήθηκε για την ψηφοφορία επί του αιτήματος των Ολυμπιακού, Πανιωνίου και ΑΕΛ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη αλλά και για την εισήγηση της διοργανώτριας για ξένους διαιτητές και VARιστες σε όλους τους αγώνες των play off.

Η α’ αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ατρόμητου, Κάτια Κοξένογλου, επισήμανε στην μεικτή ζώνη μετά το Δ.Σ:

Για την ψηφοφορία στο ζήτημα της καταγγελίας του Ολυμπιακού: «Υπήρχαν τρεις τάσεις, να απορριφθούν οι καταγγελίες, να γίνουν δεκτές και να αποφασίσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Ο Ατρόμητος θεωρεί ότι δεν είμαστε εμείς δικαστές, δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να πούμε αν είναι κάτι νόμιμο ή όχι οπότε θεωρούμε να πάρουν τις αποφάσεις τα πειθαρχικά όργανα και όχι μια συνεδρίαση του σώματος»

«Για τους ξένους διαιτητές ζητήθηκε από κάποιες ομάδες να είναι στους αγώνες όλο το επιτελείο από ξένους διαιτητές, δηλαδή και οι varιστες. Ως λίγκα θα το εισηγηθούμε στην ΕΠΟ γιατί απ’ ότι ακούστηκε αυτό το έχει δεσμευτεί ήδη η ΕΠΟ στη συνάντηση των Big-4 οπότε θα τους υπενθυμίσουμε τη δέσμευση που είχαν πάρει. Όλο το επιτελείο θα αποτελείται από ξένους…»

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή