«Κοροϊδία το 3-1, καλούμε την ΕΠΟ να πάρει συνετή απόφαση και να μας υπολογίσει»

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας με αφορμή τα σενάρια αναδιάρθρωσης εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο να προβιβαστεί μόνο μία ομάδα από τη Football League στο φινάλε της σεζόν.

Οι Μαυραετοί κάλεσαν την ΕΠΟ να πάρει μια συνετή απόφαση για το καλό του ποδοσφαίρου διότι σε αντίθεση περίπτωση υποστηρίζουν πως οι ομάδες της Β’ Κατηγορίας θα παίζουν φιλικά μετά τα Χριστούγεννα…

Αναλυτικά:

«Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες έχει τελικά καταντήσει, η περιβόητη αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων στη χώρα μας. Οδεύουμε προς την καταληκτική ημερομηνία της 18ης Αυγούστου και αντί για εμπεριστατωμένες θέσεις και απόψεις από τους ιθύνοντες, γινόμαστε ωτακουστές σεναρίων και ακατάσχετης παραφιλολογίας. Το τελευταίο σενάριο, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας, κάνει λόγο για τρεις ομάδες που θα υποβιβαστούν από τη Super League και μία που θα ανέβει από τη Football League.

Καλούμε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία θα πάρει την τελική απόφαση, να λειτουργήσει με λογική και σύνεση και όχι εις βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία είναι ένα σημαντικό κομμάτι του. Θεωρούμε την εισήγηση κοροϊδία, αφήνουν τις ομάδες να κτίζονται με όνειρα και φιλοδοξίες και στο τέλος τις διαλύουν. Εάν στο τελικό πλάνο δεν επιβραβευθούν δύο ομάδες από τη Football League δεν καταλαβαίνουν ότι μετά τα Χριστούγεννα θα παίζουμε φιλικά μεταξύ μας, καθώς οι αγώνες δεν θα έχουν νόημα;

Θα μπορούσαν να μας εκφράσουν τις προθέσεις τους και να μας έλεγαν να μην επενδύσουμε. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο να ξέρεις ότι ξεκινώντας τη σεζόν έχεις κάποιους στόχους και πριν αλέκτωρα φωνήσαι να σου ανατρέπουν τα δεδομένα. Το πόσο υγιές σωματείο είναι η Δόξα Δράμας φάνηκε και από τις πρόσφατες αδειοδοτήσεις, καθώς ήταν μέσα στα τρία που πήραν αδειοδότηση για την Super League. Αγαπητοί κύριοι της ΕΠΟ υπολογίστε μας ως ομάδες, υπολογίστε μας ως επενδυτές, υπολογίστε μας ως πρωτάθλημα!».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή