Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με ρόπαλα στον προπονητή της Ντ. Ζάγκρεμπ

Print Friendly, PDF & Email

Επίθεση από δύο κουκουλοφόρους δέχθηκε χθες το βράδυ μέσα στο σπίτι του ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μάριο Τσβιτάνοβιτς. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα ΜΜΕ της χώρας, ο 42χρονος τεχνικός είχε μόλις επιστρέψει σπίτι του, μετά από έναν αγώνα κυπέλλου με τη Μπόρατς Ιμπρίοβετς (στον οποίο η Ντιναμό επιβλήθηκε 6-0), όταν δύο άγνωστοι του επιτέθηκαν με ρόπαλα του μπέιζμπολ και τον χτύπησαν στο χέρι. Ο Τσβιτάνοβιτς διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο και, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, επέστρεψε σπίτι του.

Μόλις τον περασμένο μήνα, ο πρώην «ισχυρός άνδρας» της Ντιναμό, Ζντράβκο Μάμιτς, τραυματίστηκε ελαφρά από πυροβολισμούς εναντίον του, στη Βοσνία. Στο σύλλογο πιστεύουν ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους και, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα, επισημαίνουν ότι «… το επεισόδιο αυτό δεν είναι παρά το τελευταίο μας σειράς βιαιοτήτων εναντίον του συλλόγου μας, ενορχηστρωμένων από κάποια πρόσωπα. Είναι ένα έργο δειλών».

Ο υπουργός Εσωτερικών της Κροατίας, Νταβόρ Μποζίνοβιτς, δήλωσε ότι η Αστυνομία εργάζεται εντατικά για την ανακάλυψη των δραστών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή