Κουτεντάκης: Ανακοίνωσε τη δημιουργία “κρητικού ομίλου” με 9 ομάδες στη Γ’ Εθνική

Print Friendly, PDF & Email

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, μετά τις επαφές που είχε στην ΕΠΟ με τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Γραμμένο και τα στελέχη της Ομοσπονδίας για τον κρητικό όμιλο στην Γ’ Εθνική, παραχώρησε στο επίσημο site της ΕΠΣΗ την εξής δήλωση:

“Μια προσπάθεια πολλών ετών με πρωτεργάτη τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και με την αμέριστη στήριξη των Ενώσεων της Κρήτης αποκτά σάρκα και οστά. Φέτος κινηθήκαμε όλοι μαζί, έγιναν μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και συγκρητισμού οι επαφές με τους προέδρους των κρητικών Ενώσεων και μπορέσαμε να στείλουμε στην ΕΠΟ το ηχηρό μήνυμα ότι η δημιουργία του κρητικού ομίλου είναι μονόδρομος.

Σε αυτό βέβαια είχαμε από την πρώτη στιγμή την θετική εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένου, ο οποίος είχε στηρίξει την δημιουργία κρητικού ομίλου με την τοποθέτησή του στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Ασφαλώς θα θέλαμε από φέτος ο όμιλος να έχει 14 ή 16 ομάδες όμως έστω και με 9 είναι το πρώτο σημαντικό βήμα ώστε από του χρόνου να γίνει με διψήφιο αριθμό ομάδων. Νιώθω κι εγώ δικαιωμένος που κατάφερα και έφερα σε πέρας με επιτυχία την ευθύνη που είχα αναλάβει με τις απευθείας επαφές με τον πρόεδρο κ. Γραμμένο και τα στελέχη της ΕΠΟ.

Εύχομαι η δημιουργία του κρητικού ομίλου στην Γ’ Εθνική να αποτελέσει την αφετηρια για να έρθουν καλύτερες μέρες για το ποδόσφαιρο του νησιού μας”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή