Κούγιας:”Αν δεν μας λήστευαν οι διαιτητές μπορεί φέτος να είχαμε βγει στην Ευρώπη”

Print Friendly, PDF & Email

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έκανε λόγο για την «πιο καθαρή, ανεξάρτητη, υγιή ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου», ενώ προανήγγειλε και τη δημιουργία της «επόμενης μεγάλης ομάδας»!

Αναλυτικά, η δήλωση του Αλέξη Κούγια στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ:

«Συγχαρητήρια στους παικταράδες μου, στους προπονηταράδες μου, στη διοίκηση μου, αλλά πάνω από όλα θέλω να χαρίσω αυτή τη νίκη μας στους χιλιάδες υγιείς οπαδούς μας, που με στηρίζουν 4 χρόνια απέναντι σε σκουπίδια δημοσιογράφους και δήθεν οργανωμένους οπαδούς – κακοποιούς.

Βάλαμε τις βάσεις για τη δημιουργία της επόμενης μεγάλης ομάδας.

Διώξαμε από τα αποδυτήρια ποδοσφαιριστές Δούρειους Ίππους και είμαστε η πιο καθαρή, η πιο ανεξάρτητη και η πιο υγιής ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτή η ομάδα δεν πουλιέται ούτε με δέκα ούτε με είκοσι εκατομμύρια ευρώ, γιατί μαζί με τα παιδιά μου, μου γεμίζει όσο τίποτα άλλο τη ζωή μου.

Δεν θέλω τίποτα άλλο, παρά μόνο μια μικρή βοήθεια από την πόλη, από τον Δήμαρχο, από τον Περιφερειάρχη, από τους επιχειρηματίες.

Όσο για τους άλλους και ειδικά γι αυτούς που έδωσαν τα λεφτά για τον ραδιοφωνικό σταθμό, που από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να ξεχνούν ποιος είμαι στην επιστήμη μου, ποιος είμαι για την οικογένεια μου και τι έχω κάνει μέσα σε 4 χρόνια για την ΑΕΛ μας, τους παραδίδω στους χιλιάδες οπαδούς μας, αν τους βγάλουν ποτέ να μιλήσουν σε αυτό το ραδιόφωνο, για να τους πουν τη γνώμη τους και για τον έναν που ζει από άλλο μέλος της οικογενείας του και για τον αριστερούλη, που πανηγύριζε το γκολ του ΠΑΟΚ (Καλή Ανάσταση!).

Σήμερα είναι μεγάλη μέρα, είναι ιστορική μέρα γιατί μετά από χρόνια στα χωριά και στα χωράφια, η ΑΕΛ μας ξανακερδίζει τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, δεν χάνει από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και αν δεν μας λήστευαν οι διαιτητές μπορεί φέτος να είχαμε βγει στην Ευρώπη.

Δεν πειράζει, τα καλύτερα έρχονται..

Σε λίγο έρχεται και ο σταθμός της ΑΕΛάρας μας, με δημοσιογράφους που αγαπούν μόνο την ΑΕΛ και που είναι περήφανοι μόνο γι αυτήν και κάνουν τα πάντα για να προοδεύσει.

Πάλι χαμένα πήγαν τα λεφτά από τα Τρίκαλα!

Σήμερα κλαίνε μαζί με τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο και ο νιάου νιάου η γατούλα – τίγρης με τους μπράβους και ο καλλιτεχνικός μάνατζερ – επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης φωτοβολταϊκών – διοργανωτής συναυλιών και όλα τα σκουπίδια που είναι η παρέα τους στη Λάρισα.

Είμαι υπερήφανος γιατί οι δυνατότητες μου και η ζωή μου μου έδωσαν την ευλογία να έχω την ΑΕΛ.

Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, η διοίκηση και εγώ περιμένουμε όλη τη Λάρισα στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή