Κούγιας για Τζήλο: “Ηθελαν να τον σακατέψουν, σωριάστηκε και συνέχισαν να τον χτυπούν”

Print Friendly, PDF & Email

Για το μαφιόζικο χτύπημα στον Θανάση Τζήλο μίλησε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, κάνοντας λόγο για άτομα που “ήθελαν να τον σακατέψουν”, καθώς “σωριάστηκε στο έδαφος κι αυτοί συνέχιζαν να τον χτυπούν στα γόνατα”.

«Ηταν ένα πολύ σκληρό περιστατικό. Οι δράστες είχαν επαγγελματική οργάνωση. Ηταν άνθρωποι αποφασισμένοι να σακατέψουν. Τα χτυπήματα ήταν επαγγελματικά, στο κεφάλι και τα γόνατα. Ακόμη κι όταν ο Τζήλος έχασε τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα στον κεφάλι και σωριάστηκε στο έδαφος, αυτοί συνέχιζαν να τον χτυπούν στα γόνατα, θέλοντας προφανώς να σταματήσουν την καριέρα του στη διαιτησία», είπε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος στο ethnos.gr και πρόσθεσε:

«Η περιοχή στην οποία χτυπήθηκε ο Τζήλος είναι πολύ καλά φρουρούμενη, από τις καλύτερα φρουρούμενες περιοχές στη Λάρισα και γι αυτό το λόγο πιστεύω πως υπάρχουν πολλά στοιχεία στα χέρια της Αστυνομίας. Και για τη στιγμή της επίθεσης, αλλά και για τις κινήσεις των δραστών πριν από τα χτυπήματα, αλλά και κατά τη διαφυγή τους. Επίσης, αν έχουν κινηθεί από την εθνική οδό, γιατί είναι σίγουρο πως αυτοί οι άνθρωποι δεν προέρχονται από την περιοχή, τότε τα στοιχεία θα είναι ακόμη περισσότερα.

Ο Τζήλος έχει καταθέσει τα πάντα στην Αστυνομία, τουλάχιστον μέχρι το σημείο που είχε τις αισθήσεις του. Πήγε να πάρει κουλούρι, είδε μπροστά του τους τρεις δράστες, ένας εκ των οποίων κρατούσε βαριοπούλα. Σε χρόνο ρεκόρ έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου, τον τράβηξαν έξω και τον χτυπούσαν ασταμάτητα. Ακόμη κι όταν έπεσε κάτω τραυματισμένος στο κεφάλι, συνέχιζαν να τον χτυπούν στα γόνατα, προφανώς για να του κόψουν την καριέρα στη διαιτησία».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή