Κούγιας: «Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών λόγω οφειλών»

Print Friendly, PDF & Email

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ με δήλωσή του επισημαίνει πως έχει τακτοποιηθεί το θέμα της οφειλής στον Θοδωρή Τριποτσέρη και πως δεν υπάρχει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΛ.

Την Τρίτη με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως επιβάλει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην ΑΕΛ, μέχρι να ξοφλήσει τον Θοδωρή Τριποτσέρη.

Σε δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας στο gazzeta ανέφερε τα εξής:

«Μου κάνει εκτύπωση πως αναδεικνύουν σαν σπουδαίο θέμα για την ΑΕΛ την οφειλή 18.000 σε Τριποτσέρη τα οποία τα δικαιούται βέβαια παρότι δεν έπαιξε ούτε ένα παιχνίδι. Όταν γνωρίζουν πως η ΑΕΛ μόνο για να παίζει στο AEL FC ARENA πληρώνει 400.000 και ο Βόλος για το Πανθεσσαλικό 30.000. Ποσό που θα μπορούσαμε και εμείς να πληρώναμε αν δηλώναμε ως έδρα το Πανθεσσαλικό, αλλά από σεβασμό στην ιστορία της ομάδας και στους οπαδούς μας και λόγω της υποσχέσεως που έδωσα εγώ όταν αγόρασα τις μετοχές πως θα παίζουμε πάντα στο γήπεδο που φέρει και το όνομα της ομάδας, έχω αυτή την οικονομική αιμορραγία που μου στερεί τουλάχιστον 3 μεταγραφές των 150.000. Αντί να αναδεικνύουν αυτό το γεγονός, αναδεικνύουν τέτοιες ειδήσεις, λες και ΑΕΛ έχει αντιμετωπίσει προβλήματα αδειοδότησης, απαγόρευσης μεταγραφών και αφαίρεσης βαθμών. Όταν έχουν αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό. Η διαφορά με τον Τριποτσέρη έχει τακτοποιηθεί και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή