“Δημιούργημα του παρασκηνίου ο ΝΠΣ Βόλος, να ελέγξουν ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο One Channel, αναφέρθηκε στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΝΠΣ Βόλου κάνοντας λόγο για “δημιούργημα του παρασκηνίου”.

Αναλυτικά όσα είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Θέλω να δώσω μια σύσταση σε αυτούς που κάνουν κουμάντο στον Ολυμπιακό για το πώς αυτή η ομάδα που είναι καθαρά δημιούργημα του παρασκηνίου, σκανδαλωδώς, μια ομάδα από ένα χωριό της Πιερίας βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στην Γ Εθνική ως Βόλος, στη Β Εθνική ως Βόλος και τώρα στην Σούπερ Λίγκα ως Βόλος να ελέγξουν πραγματικά ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης.

Και επειδή δεν πιπιλάμε και το δάχτυλο, ξέρουμε πόσους ποδοσφαιριστές από την Ισπανία, από την Αργεντινή και από την Ελλάδα μετατρέπονται σε τούρμπο και γίνονται ξαφνικά ποδοσφαιριστές οι οποίοι όπως και στον παλιό Βόλο, όταν κάνουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα δεν μπορούν να πηδήξουν ένα μέτρο σχοινάκι και μεταβάλλονται σε Μαραντόνα και σε Ρονάλντο. Όλοι είδαμε το οφσάιντ, όλοι είδαμε το πέναλτι, αν πραγματικά υπάρχει κάποιος που έχει μια ποδοσφαιρική αξιοπρέπεια και το τι έγινε στο παιχνίδι αυτό θα το αναδείξει»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή