Κούγιας: «Θα υπάρξει μείωση, αλλά θα έχουμε άμεσα λύση στο ζήτημα των τηλεοπτικών»

Print Friendly, PDF & Email

Στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League 1 αναφέρθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ρ/σ ”Super FM 104.3”, και υποστήριξε την πεποίθησή του πως θα δοθεί άμεσα λύση στο ζήτημα των τηλεοπτικών.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ στον Super FM 104.3 για το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Για την αβεβαιότητα έναρξης του πρωταθλήματος: «Όταν τα έλεγα εγώ πέρυσι ο κ. Χριστοβασίλης υπερακόντιζε υπέρ της μείωσης των ομάδων. Εγώ έλεγα να μη μειωθούν. Δεν ξέρω πως το είδε, αλλά ήταν από τους πρώτους μαζί με τον Αστέρα που ήθελαν τη μείωση των ομάδων. Έγιναν σημεία και τέρατα πέρυσι στο τέλος της σεζόν και έπεσε. Το σημαντικό όμως δεν είναι εκεί, το σημαντικό είναι να υπάρχει ομάδα. Και η ομάδα είναι οι παίκτες, ο κόσμος και η ιδιοκτησία. Όταν υπάρχει υγεία σε όλα αυτά, τότε εξελίσσονται οι ομάδες. Όταν δεν γίνεται αυτό, οι ομάδες διαλύονται».

Για το τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά: «Θα μειωθούν τα τηλεοπτικά. Ο ΠΑΣ θα πάρει πολύ περισσότερα από τις άλλες ομάδες, αλλά όχι αυτά που υπολόγιζε. Πως θα τα καταφέρει ο κ. Χριστοβασίλης δεν ξέρω. Νομίζω έχει παίκτες με ακριβά συμβόλαια. Δεν ξέρω αν έχουν μείνει Κρίζμαν και Πάντελιτς. Όποιος μπλέξει με τον Κρίζμαν πρέπει να ανοίξει κι ένα ψυχιατρείο μαζί. Ο Βράνιες είναι καθηγητής πανεπιστημίου μπροστά του! Το έχουμε ζήσει εμείς, εμάς δεν πρόλαβε να μας ρίξει, αλλά έριξε τα Γιάννενα. Δεν είναι κακός σαν παίκτης, αλλά σου διαλύει τα αποδυτήρια».

Για το αν βλέπει άμεσα τη λύση στο θέμα των τηλεοπτικών:«Νομίζω άμεσα θα έχουμε λύση. Μειωμένα μεν, αλλά θα υπάρξει λύση. Θα επηρεαστούν και ομάδες της πρώτης κατηγορίας που δεν θα πάρουν αυτά που υπολόγιζαν. Θα πάρουν το περσινό συμβόλαιο του ΟΦΗ, γύρω στα 900.000 ευρώ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα την καλή του ομάδα δεν την έκανε με πολλά λεφτά. Την έκανε με νοικοκυριό και γνώση. Όταν υπάρχει γνώση φτιάχνει και καλές ομάδες. Ο ΠΑΣ ήταν  στην καταστροφή με 8 εκ. χρέη όταν έκανε το θαύμα με τον Πετράκη και βγήκε με νέα παιδιά στην Ευρώπη. Με καλές επιλογές παικτών, με καλό κλίμα και πούλησε και πολλούς παίκτες. Ήταν εξαιρετικό αυτό που έγινε. Όμως έπρεπε να δουν και την επόμενη μέρα. Όμως δεν είμαι εγώ που αποφασίζω, άλλοι είναι στην ομάδα και ο κ. Χριστοβασίλης είναι απόλυτα πετυχημένος. Μήπως βλέπετε και καμιά ουρά από επενδυτές, γιατί εγώ δεν βλέπω κανέναν».

Για τη νοσταλγία με την οποία μιλάει για τον ΠΑΣ: «Έχω πει ότι τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μου τα έχω περάσει στα Γιάννενα και το οικόπεδο που έχω στην Αμφιθέα το έχω ακόμα, δεν το πούλησα. Είμαι ιδιοκτήτης μιας μεγάλης ομάδας, χωρίς χρέη, αλλά έχουμε καλή ομάδα –άσχετα με τη σημερινή μας εικόνα όπου θα διορθώσουμε τα κακά τις επόμενες μέρες – γι’ αυτό και οι ομάδες μου ποτέ δεν διαλύθηκαν. Με τον κόσμο στα Γιάννενα έχω πολύ καλή σχέση με εξαίρεση κάποια «τσογλανάκια» που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Με την κοινωνία και την ομάδα εδώ έχω εξαιρετική σχέση. Οι Ηπειρώτες είναι η πιο υγιής κοινωνία να το ξέρετε. Έχω κάνει κοινωνική ανθρωπολογία μέσω της δουλειά μου. Είναι πόλη για να ζεις και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή