Κούγιας: «Θα υποβάλω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον Γιώργο Λαΐνη»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αλέξης Κούγιας απολογήθηκε την Πέμπτη (8/2) στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αναφορικά με τη δίωξη που του άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Γιώργος Λαϊνης, για την φράση «ο Γραμμένος είναι Φιλιππινέζα του Σαββίδη» που σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, είπε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΛ σε διοικητικό συμβούλιο της Super League.

Ο Αλέξης Κούγιας κατά την απολογία του αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είπε τη συγκεκριμένη φράση, τόνισε πως η δίωξη εναντίον του είναι ανυπόστατη και έβαλλε κατά του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Γιώργου Λαϊνη και του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ Αλέξη Δέδε.

Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας τόνισε στην απολογία του:

«Όχι μόνο την αρνούμαι αλλά δηλώνω ότι θα υποβάλω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον Γιώργο Λαϊνη γιατί από κανένα στοιχείο, αποδεικτικό μέσο, είτε του ηλεκτρονικού, είτε του γραπτού είτε οποιοδήποτε άλλο μέσο, προέκυψε ποτέ ότι έκανα σε οποιοδήποτε ΜΜΕ οποιαδήποτε δήλωση. Το δημοσίευμα το έχει αποστείλει ο Αλέξης Δέδες, εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ στον κύριο Λαϊνη και επιφυλάσσομαι και για τον κύριο Αλέξη Δέδε.

Πρόκειται για κατασκευασμένο και ανυπόγραφο δημοσίευμα και διαψεύδεται από το γεγονός ότι καμία άλλη εφημερίδα η Μέσο δεν δημοσίευσαν αυτή την δήλωση.

Έχω θέμα με τον Λαϊνη. Με δυσφημεί όλη αυτή η ιστορία αλλά πριν φύγω από το ποδόσφαιρο αυτή τη συμπεριφορά του Δέδε και του Λαϊνη δεν θα την αφήσω σε καμία περίπτωση ατιμώρητη. Ο κύριος Δέδες εισπράττει 15.000 ευρώ το μήνα και θα έπρεπε να ξέρει ως εκτελεστικός γραμματέας, ποια είναι η νομική προϋπόθεση για να στείλει αποδελτοποίηση.

Από τη στιγμή που λέει ότι φέρεται να ειπώθηκε στο Δ.Σ. άρα όχι σε δημοσιογράφο ή Μέσο, αυτόματα είναι ανυπόστατη η δίωξη, δεν έχει γίνει καμία δήλωση. Έχουμε τα πρακτικά που φαίνεται ότι δεν έχει γίνει τέτοιος διάλογος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή