Κούγιας: “Να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη για τον Βελλίδη – Γιατί δεν αντιδρά ο ΠΑΟΚ;”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το εξώδικο που απέστειλε στην ΠΑΕ Λαμία και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου εκ μέρους του Μάρκου Βελλίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5:

«Υπήρξε επικοινωνία με τον κ. Παπαϊωάννου και προσπαθήσαμε να ρίξουμε τους τόνους, όμως, αυτός έδωσε συνέντευξη και είπε τρομερά πράγματα. Αφήνει να εννοηθεί ότι η συμπεριφορά του εντολέα μου τον αηδίασε. Πράγμα που πάει να πει ότι πιστεύει πως η συμπεριφορά του δεν ήταν στα πλαίσια μιας ποδοσφαιρικής ατυχίας. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Βελλίδη και μου έδωσε αυτήν την εντολή. Πάλι προσπαθούμε να σώσουμε την κατάσταση. Τουλάχιστον να ζητήσουν μια δημόσια συγγνώμη», είπε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος και ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.

Και συνέχισε: «Ο Βελλίδης συμμετέχει κανονικά στις εκδηλώσεις της ομάδας και ελπίζω να υπάρξει μια συναίνεση στην ιστορία. Εμείς αυτό που λέμε είναι να ζητήσει να δημόσια συγγνώμη. Σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα και θα ζητήσουμε τη λύση του συμβολαίου και αποζημίωση για όλο το συμβόλαιο. Θα προσφύγουμε και στα πολιτικά δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμηση και προσβολή προσωπικότητας. Εμένα, άλλο πράγμα μου προξενεί εντύπωση. Γιατί δεν αντιδρά ο ΠΑΟΚ; Αν ο Βελλίδης είχε μειωμένη απόδοση, κάποιος του την προκάλεσε».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή