Κούγιας: ”Ο Παπαϊωάννου είτε άμεσα είτε έμμεσα επιβεβαίωσε ότι κατήγγειλε ο Βελλίδης”

Print Friendly, PDF & Email

Ο δικηγόρος  του Μάρκου Βελλίδη, Αλέξης Κούγιας, με δήλωση του σχολίασε το εξώδικο που έστειλε η Λαμία στον τερματοφύλακα.

Αναλυτικά η δήλωση του Κούγια:

«Δεν έχω ενημερωθεί για το περιεχόμενο του εξώδικου. Πολύ φοβάμαι όμως πως ο κ.Παπαϊωάννου δέχεται κακές συμβουλές.

Μόνο και μόνο το γεγονός πως ο Βελλίδης αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μόνο και μόνο πως από την Κυριακή (20/10) που έγινε το ματς πέρασαν πέντε ημέρες και σε αυτές τις πέντε ημέρες ο κ.Παπαϊωάννου έδωσε δύο συνεντεύξεις, ουσιαστικά είτε άμεσα, είτε έμμεσα, επιβεβαίωσε αυτά που κατήγγειλε ο Βελλίδης.

Στο κινητό μου τηλέφωνο υπάρχουν όλες οι κλήσεις που μου έχει κάνει ο κ.Παπαϊωάννου πριν και μετά το εξώδικο καθώς και μετά την τελευταία κλήση που μου έκανε χθες και συμφωνήσαμε μέχρι την Τρίτη (29/10) να μην προβώ σε καμία ενέργεια.

Δυστυχώς σαν δικηγόρος και σαν άνθρωπος, θέλω να εκφράσω την λύπη μου, γιατί πιστεύω πως τουλάχιστον μεταξύ ανδρών και ανεξαρτήτως ιδιότητας ισχύει ο ανδρικός λόγος.

Λυπάμαι που το λέω, αλλά ενώ είχα σκοπό να λήξει εξώδικα αυτή η διαφορά και να αποτρέψω τον εντολέα μου να στραφεί και στα πολιτικά δικαστήρια εναντίον της Λαμίας και του κ.Παπαϊωάννου, νομίζω πλέον πως δεν θα το κατορθώσω.

Και ανεξαρτήτως της λύσης που θα δοθεί σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, πολύ φοβάμαι πως η Λαμία και ο κ.Παπαϊωάννου, θα κληθούν να πληρώσουν πολύ μεγάλη αποζημίωση μέσω των πολιτικών δικαστηρίων για την προσβολή της προσωπικότητας του Βελλίδη».

Τέλος, σε ερώτησή αν σκοπεύει ο τερματοφύλακας να παραστεί στην απολογία της Τρίτης (29/10) στα γραφεία της ΠΑΕ Λαμίας,  ο κ.Κούγιας απάντησε καταφατικά λέγοντας… «ναι, θα πάμε μαζί»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή