Κούγιας: «Ο Πατέρας θέλει να πάει ο Παναθηναϊκός στο Α’ τοπικό»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την απόφασή του ύστερα από τον Πάους να απολύσει και τον Ματάισεν, 11 ημέρες μετά την πρόσληψή του (!), ενώ αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό υποστηρίζοντας ότι ο Νικόλας Πατέρας θέλει τον Παναθηναϊκό στο Α’ τοπικό για να καθαρίσει από χρέη.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Στο πρώτο σχόλιο του είπε και σε ό,τι αφορά την ΑΕΛ, είπε: «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις χρήματα να μπορείς να παίρνεις καλούς παίκτες και καλούς προπονητές και μετά δεν είναι δική σου δουλειά. Καμιά φορά κοιμάται ο Θεός, είμαστε έρμαιο των προπονητών και την ατζέντηδων. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, έχουμε παίξει με τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Εχουμε καλούς παίκτες, εγώ προσπάθησα να ανεβάσω το επίπεδο στην ΑΕΛ από τη μέρα που πήρα τις μετοχές. Φέτος παρότι κράτησα τον Πάους γιατί είναι ένας αξιόλογος προπονητής όμως η κατάσταση της ομάδας ήταν τραγική. Εγώ έδωσα εν λευκώ την ομάδα στον Ματάισεν, όμως οι επιλογές του δεν ήταν κατανοητές. Δεν γίνεται να έχεις τέτοιο κορμό και να παίζουν ξαφνικά 3 παιδιά που δεν έχουν συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ. Θέλω να παίζουν νέα παιδιά όχι όμως να τα βάζεις έτσι εύκολα στα βαθιά. Δεν γίνεται να βλέπω μετά από 16 χρόνια τον Κούσα να παίζει αμυντικό χαφ. Πρέπει να βρω έναν προπονητή να ταιριάξει με την ομάδα, να μπορέσει πραγματικά να καταλάβει που βρίσκεται. Οι τεσσάρες δεν χωνεύονται στην ΑΕΛ».

Για τη μάχη του τίτλου: «Όπως έχει γίνει η κατάσταση θα είναι μάχη μεταξύ Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ καθώς δεν βλέπω τον Πανιώνιο να αντέχει παρά τους δανεικούς που παίρνει από τον Ολυμπιακό».

Για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός θα δώσει αγώνα επιβίωσης, έχει τεράστιο πρόβλημα και κινδυνεύει με διάλυση. Η ηρωική οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει μείνει μόνη της, υπάρχει μια τεράστια διαμάχη μεταξύ Γιαννακόπουλου και μεταξύ τους δήθεν Παναθηναϊκάρας της Θύρας 13. Υπάρχει κόντρα μεταξύ Γιαννακόπουλου και Πατέρα, οι ανακοινώσεις των οργανωμένων είναι γραμμένες από τον Πατέρα. Αυτός θέλει να πάει ο Παναθηναϊκός στο Α΄τοπικό της Αθήνας για να μπει στην ομάδα και την διαχειριστεί, γιατί τώρα δεν μπορεί να προσφέρει δεν έχει τόσα χρήματα. Ο Γιαννακόπουλος θέλει να καθαρίσει τα πράγματα για αυτό κάλεσε τους Παναθηναϊκούς να συνεισφέρουν τα 80 εκατ. ευρώ που υπάρχουν χρέη».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή