Κούγιας: «Όποιος πάρει τις εκλογές στην ΕΠΟ αλλοιώνει και μπορεί να κάνει το οτιδήποτε»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αλέξης Κούγιας στην απολογία του στην Πειθαρχική Επιροπή της ΕΠΟ για το αδίκημα των δημόσιων δυσμενών κρίσεων που έκανε μετά τον αγώνα Ξάνθη – Λαμία, επιτέθηκε και κατηγόρησε για μια ακόμα φορά συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά μίλησε ακόμα και για τον γιατρό του αγώνα Παναχαϊκή – Ολυμπιακός τον οποίο χαρακτήρισε «εκτελεστή της παράγκας»!!!

Μεταξύ άλλων ορισμένα από όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώπιον των τακτικών δικαστών που αποτελούν την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, φέροντας ακέραια την ευθύνη των αποδείξεων για τις κατηγορίες προς συγκεκριμένα πρόσωπα.

«Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι ο ιθύνων νους και το δεξί χέρι του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ. Και από σειρά δημοσιευμάτων προκύπτει ότι σε διαδικασίες στην περιφέρεια ακόμα και σε επιπεδο εκλογών μαζί με κάποια άλλα άτομα αλλοίωναν ή δωροδοκούσαν».

«Εγώ ζήτησα να έρθουν εδώ οι Μάκης Γκαγκάτσης, Γιάννης Παπαδόπουλος και Λίνα Σουλούκου. Ευτυχώς η κ. Σουλούκου είναι εδώ».

«Όποιος πάρει τις εκλογές στην ΕΠΟ αλλοιώνει και μπορεί να κάνει το οτιδήποτε».

«Στο περιβάλλον Μητρόπουλου όλοι οι στημένοι διαιτητές του 1996 είναι τώρα παρατηρητές. Είναι επαγγελματίες εγκληματίες και πάνε σαν τα κοπρόσκυλα. Τότε άρχισαν να ‘χειρουργούν’ ομάδες σαν την τότε ομάδα μου στην ΑΕΚ. Ήμουν ο πρώτος που υπέστην τον εξευτελισμό της παράγκας».

«Η συνεδρίαση αυτή είναι απαρχή για να γίνει μία έδρα. Για το σχέδιο του Θωμά Μητρόπουλου. Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος ήταν υπάλληλος σε Υπουργείο και είχε καμπάνες και σπίτια από το ποδόσφαιρο. Ο Μητρόπουλος είχε μετοχές στο χρηματιστήριο και πολλά λεφτά δίχως ένα ένσημο. Αυτό το σύστημα υπάρχει και σήμερα».

«Μόλις ως δικηγόρος του ομίλου Παραπολιτικά ανέδειξα το πώς στήθηκε αυτή η σκευωρία κατά του κ. Μαρινάκη, δέχθηκα την επίθεση από τους μπράβους του Μελισσανίδη, ενώ ο ίδιος ο Μελισσανίδης είχε στήσει την υπόθεση αυτή στο σκάφος του».

«Το πώς θα μπουν οι διαιτητές το αποφασίζει ένας άνθρωπος. Ο Τριτσώνης, τον οποίο ελέγχει ο Γιάννης Παπαδόπουλος».

«Υπάρχει απόφαση πρωτοβαθμίου δικαστηρίου για την παράγκα. Σε δεύτερο βαθμό θα βγει το νέο έτος. Ο Παπαδόπουλος είναι στην υπόθεση αυτή και έχει καταδικαστεί όπως και ο Θωμάς Μητρόπουλος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή