Κρίσιμη συνάντηση ΕΠΟ-Super League για αδειοδότηση και συνέχιση πρωταθλήματος

Print Friendly, PDF & Email

Kρίσιμη συνάντηση για την αδειοδότηση και την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί σήμερα μεταξύ της ΕΠΟ και της Super League.

Στην ατζέντα θα υπάρχουν δύο θέματα: Η αδειοδότηση και η επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στο θέμα της αδειοδότησης που καίει τον Παναθηναϊκό αλλά ενδεχομένως και άλλες ΠΑΕ έπειτα από το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τη NOVA για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών και την έλλειψη εγγυημένων εσόδων, η Λίγκα διέρρευσε την επιθυμία για εισαγωγή στον κανονισμό ενός άρθρου της UEFA που θα δίνει κάτι σαν τριετή αναστολή στον Παναθηναϊκό, πετώντας το μπαλάκι στην ΕΠΟ.

Η ίδια, όμως (η Super League), εμμένει στην απόφαση για ποινή υποβιβασμού σε όποιον δεν πάρει άδεια και δεν εισηγείται την αλλαγή της ποινής στην ΕΠΟ, όπως φέρεται να έχει ζητήσει ο Παναθηναϊκός.

Είναι δε αμφίβολο αν η απαίτηση της Λίγκας για την προσθήκη του εν λόγω άρθρου στον κανονισμό αδειοδότησης είναι συμβατή.

Στο θέμα την επανέναρξης του πρωταθλήματος η καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 23/3 ώστε οι ΠΑΕ να δεσμευτούν εγγράφως σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια των γηπέδων και τη βία, στον υφυπουργό Αθλητισμού ώστε αυτός να άρει την απόφασή του για διακοπή του πρωταθλήματος.

Ωστόσο μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες του SoccerPlus αναφέρουν, ότι ούτε κείμενο έχει συνταχθεί, ούτε, βέβαια, οι υπογραφές των ΠΑΕ έχουν συγκεντρωθεί…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή