Κυριάκος: «Σε μια επιλογή κεκλεισμένων των θυρών,να μην παίξουμε στην έδρα του αντιπάλου»

Print Friendly, PDF & Email
Τη θέση του ΠΑΟΚ για τον τελικό Κυπέλλου, εξέφρασε ο διευθυντής επικοινωνίας του Δικεφάλου, Κυριάκος Κυριάκος, που τόνισε ότι αν δεν γίνει κόσμο τότε πρέπει να αλλάξει η έδρα διεξαγωγής.

«Η πρώτη σύσκεψη ήταν αρκετά νεφελώδης. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση από την Πολιτεία για τον τελικό. Η Ομοσπονδία, οι ομάδες και ο κύριος Φούσεκ, ζητήσαμε το αυτονόητο. Ότι δηλαδή πρέπει να γίνονται με κόσμο αυτά τα παιχνίδια. Αυτό θέλουμε όλοι και για αυτό προσπαθούμε. Πρέπει να οργανώσουμε έναν τελικό Κυπέλλου όπως συμβαίνει στα προηγμένα πρωταθλήματα. Από την αστυνομία δεν ειπώθηκε να γίνει το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών. Εμείς από τη μεριά μας είπαμε ότι δεν είναι τιμητικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνει χωρίς κόσμο.

Όσον αφορά την αλλαγή έδρας, θέσαμε ένα απλό θέμα. Εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για το ΟΑΚΑ με ασφάλεια και παρουσία κόσμου δεν έχουμε λόγο να συζητήσουμε αλλαγή έδρας διεξαγωγής. Αν πάμε όμως σε μια επιλογή κεκλεισμένων των θυρών, ελπίζω να μην πάμε στη λογική να παίξουμε στην έδρα του αντιπάλου χωρίς φιλάθλους. Να βρεθεί ένα γήπεδο να παιχτεί το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για να έχουμε VAR. Δεν αποτελεί προϋπόθεση το γήπεδο για αυτό. Δεν έχουμε καμία επιπλέον πληροφόρηση για κάτι, όλα προς το παρόν είναι σκέψεις… Κάναμε μια κουβέντα με βάση το περσινό φορμάτ αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Δευτέρα»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή