“Ο Αλαφούζος θα βάλει τα λεφτά για Τοτσέ, Εσιέν και Λέτο”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, τόνισε με βεβαιότητα ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα βάλει το ποσό που απαιτείται για τις περιπτώσεις Τοτσέ, Εσιέν και Λέτο, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος και για την εξέλιξη της υπόθεσης του Γενς Βέμερ, αλλά και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, υπογραμμίζοντας ότι “Ο Παναθηναϊκός θα βρει και θα δώσει τα ποσά για να μην υποβιβαστεί”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Με πόσα χρήματα κρατιέται ο Παναθηναϊκός ζωντανός και το αν απαιτείται εξόφληση;

“Για τον Τοτσέ, τον Εσιέν και τον Λέτο χρειάζεται ένα ποσό που είναι βατό και θα το βάλει ο Γιάννης Αλαφούζος. Η ανακοίνωση λέει πως απαιτείται πλήρης εξόφληση, δεν ισχύει όμως αυτό. Με τον Βέμερ δεν έχουμε καμία επικοινωνία, μακάρι να είχαμε.

Δεν θα τραβήξει στα άκρα η υπόθεση με τον Βέμερ. Εάν βάλουμε τα πράγματα όπως τα βάζετε εσείς θα πρέπει να υπερβεί το μισό εκατομμύριο το ποσό. Ο Παναθηναϊκός θα βρει και θα δώσει αυτά τα ποσά για να μην υποβιβαστεί. Μόνο ο μεγαλομέτοχος βάζει λεφτά, δεν βάζει κανένας άλλος”.

Πήρατε κάποια απόφαση στο ΔΣ; Τι θα γίνει με το ΔΣ της Λίγκας; Τι έγινε στο ταξίδι σας στο Άμπου Ντάμπι;

“Ενημερώσαμε τους ανθρώπους που ήρθαν για να ενημερωθούν για το πλάνο. Είναι πολλά πράγματα που δεν μπορούμε να τα πούμε δημόσια. Στον Παναθηναϊκό δεν θα αφαιρεθούν 9 βαθμοί για να υποβιβαστεί αλλά χρειάζεται και λίγος χρόνος.

Υπάρχουν ομάδες που βλέπουν τον Παναθηναϊκό ως μπροστάρη για το τηλεοπτικό. Το πότε θα γίνει ΔΣ της Λίγκας δεν το γνωρίζω. Εμείς κάνουμε όλες τις προσπάθειες που πρέπει να κάνουμε και ελπίζουμε ότι όλες οι ομάδες θα καταλάβουν πως ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος που πρέπει να μείνει και χρειάζεται στη Σούπερ Λίγκα όπως και ο Αστέρας Τρίπολης, ο Παναιτωλικός και ο Ατρόμητος. Δεν ειπώθηκε κάτι καινούργιο. Απλά τώρα θα πιέσει και η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ για να πάρουμε τα χρήματα”.

Εκτιμάτε ότι ο Παναθηναϊκός θα σώσει την παρτίδα;

“Το μόνο που ζητάω εγώ είναι περισσότερη συσπείρωση. Όχι μόνο οικονομική αλλά και ψυχολογική. Αν βρεθεί και σήμερα ο επόμενος μπορεί να έρθει και να αναλάβει ο κύριος Αλαφούζος αυτά που έχει δηλώσει. Μπορεί να έρθει ο ενδιαφερόμενος ανά πάσα στιγμή να πάρει τον Παναθηναϊκό”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή