Κωνσταντινέας: “Ο Σταθόπουλος πιεζόταν και πίεζε εμένα για να κερδίσει συγκεκριμένη ομάδα”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας στη συνέχεια της κατάθεσής του από την πέμπτη συνεδρίαση για τη δίκη της επονομαζόμενης υπόθεσης της «συμμορίας» του ποδοσφαίρου απάντησε σε ερωτήσεις των δικηγόρων με αφορμή τα όσα είχε πει περί πιέσεων που δεχόταν για να κερδίσει ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη.

Αναλυτικά:

Κωνσταντινέας: «Είπα ότι δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν, είναι σχήμα λόγου. Ο Σταθόπουλος ήταν καταρρακωμένος και πιεσμένος, όταν με κάλεσε να παραιτηθώ, μετά τον αγώνα. Ο ίδιος εκείνη την εποχή, είπε ότι ήταν καλύτερα τα πράγματα, μετά το παιχνίδι όμως, ήταν διαφορετικός. Ο κύριος Σταθόπουλος πιεζόταν, ήθελε να με πιέσει εμένα για να νικήσει συγκεκριμένη ομάδα. Για ποιον μου το έλεγε για την Ξάνθη;».

Δικηγόρος: «Για τον Ολυμπιακό σας τα έλεγε, εσείς τα λέτε».

Κωνσταντινέας: “Εγώ τα λέω”

Δικηγόρος: «Λέγανε ότι ο κοντός Σισέ είναι ο Σταθόπουλος. Τι εννοούσαν; Ότι βοηθούσε τον Παναθηναϊκό;»

Κωνσταντινέας: «Απ’ ότι έλεγαν οι δημοσιογραφικοί τίτλοι, ήταν η περίοδος που έφευγε ο Πατέρας από τον Παναθηναϊκό και έμπαινε ο κύριος Μαρινάκης».

Δικηγόρος: «Και γιατί τον έλεγαν κοντό Σισέ;»

Κωνσταντινέας: «Δεν ξέρω. Μπορεί να ήταν καλός ντριμπλαδόρος και ως παράγοντας…»

Σε ερώτηση για τις σχέσεις του με τον Σταθόπουλο μέχρι εκείνο το ματς: «Είχε από μένα παράπονα για ένα ματς στο Μελιγαλά και τιμωρήθηκα. Η σχέση μας ήταν καλή. Υπήρχε μια περίοδος όταν ήμουν Γ’ Εθνική… Είχαν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας, ήταν άριστες».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή