Κωνσταντινέας: «Περίοδος προσαρμογής για VAR, μετά το τρίμηνο δεν συγχωρούνται λάθη»

Print Friendly, PDF & Email

Ο βουλευτής και πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη στην χρήση του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα λάθη που παρουσιάστηκαν κατά την εφαρμογή του.

Αναλυτικά η δήλωση στο ”Metropolis 95.5

Για την είσοδο του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι ένα μέσο προηγμένης τεχνολογίας που βοηθά στις αμφισβητούμενες φάσεις. Είμαστε στο στάδιο της προσαρμογής και θα δημιουργηθούν προβλήματα στη αρχή. Θα δώσουμε ένα χρονικό διάστημα ανοχής στην αρχή, προκειμένου όλοι να δουν τα λάθη τους και ευελπιστούμε στη συνέχεια ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα».

Για το ότι ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι η ομάδα που ευνοήθηκε: «Πιστεύω πως ήταν τυχαίο. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τους διαιτητές, όλοι θα λέγαμε όχι πέναλτι” βλέποντας μόνο το πλάνο που είδε ο διαιτητής. Πρέπει να βοηθήσει και ο σκηνοθέτης, το πλάνο που θα δώσει να δείχνει την παράβαση. Υπάρχουν προβλήματα, είναι ένα νέο σύστημα. Το φέραμε και ο Έλληνας πολίτης πλήρωσε από την τσέπη του το κόστος, για να μην βλέπουμε λάθη. Οι πρώτοι 2-3 μήνες είναι περίοδος προσαρμογής. Μετά το τρίμηνο δεν θα δικαιολογούνται τα λάθη, δεν θα υπάρχει ανοχή».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή