“Κόβεται” από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Μπογδάνος μετά το tweet για τα… τανκς στην ΕΡΤ

Print Friendly, PDF & Email

Βαρύ το κλίμα στη Νέα Δημοκρατία για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος οδεύει προς… κόψιμο από τα ψηφοδέλτια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λόγω του tweet του για τα τανκς στην ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, προ ημερών ο δημοσιογράφος έκανε retweet ένα tweet το οποίο ανέφερε: «Δεν έχετε ιδέα τι έχει να γίνει στην ΕΡΤ αν βγει η Νέα Δημοκρατία», σχολιάζοντας: «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ». Στη συνέχεια των αναρτήσεων, άλλος χρήστης του twitter έγραψε σε απάντηση: «Αυτά περιμένουμε 4 χρόνια. Ένα τανκς από έξω και να γυρίσουμε την σκηνή Ηλία ρίχτο», με τον κ. Μπογδάνο να απαντά: «Ψηφίστε σωστά και το ‘χουμε!».

Η απάντησή του ξεσήκωσε σάλο, με τον κ. Μπογδάνο να αναδιπλώνεται ως προς τη χρήση της λέξης «τανκ» και να λέει «mea culpa» σε εμφάνισή του το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Βεβαίως, ο γνωστός δημοσιογράφος, παρά την παραδοχή του λάθους του ως προς τη διατύπωση, επέμεινε ότι η ΕΡΤ θέλει κλείσιμο.

Κατά τις πληροφορίες, το tweet περί «τανκ» προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της ηγετικής ομάδας της ΝΔ, με τη ζυγαριά πλέον να γέρνει έντονα προς το να μην είναι υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Άλλωστε, όλη αυτή η συζήτηση έρχεται σε μια περίοδο που η ΝΔ ήρε το εμπάργκο της προς τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, έστω και με πολλές επιφυλάξεις και πολλούς αστερίσκους, και στελέχη του κόμματος ξεκίνησαν ξανά να εμφανίζονται στα πάνελ και στις εκπομπές της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή