Κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη συνελήφθη για ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ

Print Friendly, PDF & Email

Κόρη αστυνομικού από την Μυτιλήνη είναι η 19χρονη που συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για κατοχή 2,5 κιλών κοκαΐνης.

Η νεαρή συνελήφθη την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο αεροδρόμιο καθώς βρέθηκαν ναρκωτικά στην αποσκευή της. Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, η 19χρονη είναι κόρη αστυνομικού από την Μυτιλήνη και είχε όνειρο μια καριέρα στο μόντελινγκ.

Το υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαιώνει την σύλληψη της νεαρής ενώ η ποινή που αντιμετωπίζει είναι ακόμη και τα ισόβια καθώς η κατοχή/διακίνηση ναρκωτικών τιμωρείται πολύ αυστηρά στην Κίνα.

Η νεαρή οδηγήθηκε την Τετάρτη στο δικαστήριο του Kowloon της αρνήθηκε η καταβολή εγγύησης και κρίθηκε προφυλακιστέa μέχρι τη δίκη η οποία ορίστηκε για τις 14 Φεβρουάριου.

Η είδηση για την σύλληψη της 19χρονης έγινε γνωστή την Τετάρτη. Η νεαρή βρέθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, πετώντας με πτήση από την Αιθιοπία και κατά τους ελέγχους διαπιστώθηκε πως μετέφερε ποσότητα κοκαΐνης.

Πληροφορίες από τις διωκτικές αρχές αναφέρουν ότι πιθανότατα τα κατασχεθέντα ναρκωτικά είχαν αγοραστεί ή θα διανέμονταν στην πόλη του Χονγκ Κονγκ.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή